2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با شوهرت راه بیا تا یکی دوسال که خودتو جمع جور کنی 

مادر من هیچی نداشت رفت حرفه زیبایی یاد گرفت بعد ۴ سال خونه گرفت رفت

اصلا حس بدتو نشون نده سازش کن خریداتو انجام بده طلا بخر بزار کنار

به خودت برس برو صورتتو موهاتو درست کن اندامتو رو فرم ببر

درکنارش حسابداری آزاد یا داخل اموزشگاه ها بخون

هزینه حسابداری ترمی ۵ماه‌یکبار ۱۲.۱۳تومنه

هرچی درآمد داشتی پس‌انداز داشتی یه کارت جدید بگیر و یواشکی بریز داخل اون

طوری که شوهرت متوجه نشه توهم راجبش چیزی نگو

وقتی به خودت برسی زیبا بشی چشمش نمیتونه ببنده 

ازش بخواه ماشین واست بخره لوند باش

دوستان هم درست میگن الان پرستار سالمند ماهی ۳۰ تومن داره میگیره شبانه روز پوشکی

اما شما برو صورت و بدنتو بکو بساز داف شو

درکنارش حسابداری هم بخون ماشینو طلاتم‌بگیر

بیا ایشالا تا سال دیگه ببینیم چ کردی

با دیپلم ؟ تنها چیزی که شااااید بتونم انجام بدم یکی از لاین های آرایشگری هست اونم نمیدونم چطوری راضی ...

با لوندی با رسیدگی به خودت

عزیزمن چرا گوش نمیدی؟چطور مادر من تونست به این زندگی برسه که هرکی میخواد آدم موفق با عرضه مثال بزنه مادر منو میگیره

تو چطوری نمیتونی؟بابا برو به اندامتو چهره برس بهترین چیزار بخر بپوش

بگیر به چپت‌هرچی‌میگه

با خودت تکرار کن خیلی ببینیش نهایتا ۲سال دیگست

من خیلی میترسیدم ازکارکردن وبیرون رفتن الان دوسال کارمیکنم تا۴۰۰میلیون جمع کردم تاکه طلاق گرفتم نمون ...

شغلت چیه عزیزم اگه دوستداری بگو 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

با لوندی با رسیدگی به خودتعزیزمن چرا گوش نمیدی؟چطور مادر من تونست به این زندگی برسه که هرکی میخواد آ ...

میشه از مادرت بگی؟چ کاری کردی الان شاغله؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

میشه از مادرت بگی؟چ کاری کردی الان شاغله؟

مادرم دیپلم داشت سال ۹۱ اپیلاسیون خیلی رو بورس بود شروع کرد کارشو هی به حرفه هاش اضافه کرد

بابام خیانت کار بود بی اخلاق دست بزن داشت خانواده پدری از اون وحشتناک‌و سمی تر

مادرم بالاخره فهمید زندگی با این آدم به جایی نمی رسونتش

نمیدونم شایدم میشد بمونه ولی نخواست جوونیش از بین بره

به هرحال یواش یواش خودشو جمع کرد دیگه واسش مهم نبود بابام چیکار میکنه کجا میره با کی حرف میزنه

۳سال آخر فقط به کارش رسید درامدشو کنار‌گزاشت

وکیل و ۶ دنگ خونه رو گرفت و رفت

حین پروسه طلاق با بابام با آقایی آشنا میشه که الان با اونه

واسه همین میگم شاید با کسی آشنا شد

گفتم گلم

موفق باشی عزیزم 😍