2777
2789

یا هپارین 

به من گفته تا ۱۲هفته بزن ولی بدون بررسی چیز خاصی اینو گفت نگرانم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

هر چی گفتن انجام بده زایمان کردی ؟یا مثبت شدی

این دکتری ک انتخاب کردم همونی نیست ک ای وی اف کردم باهاش چون اون فقط نازایی قبول میکنه

نه هفته ۱۱ام 

نگرانم دیدم تو سایت تا زایمان اکثرا زدن امپول رو. 

میگم یه دکتر دیگه هم نشون بدم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم برو با چند تا دکتر مخصوصا پریناتولوژیست مشورت کن

تهش نهایت پنج تومن ویزیت دادی اما به امید خدا بچت به سلامت میاد بغلت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اگر تهرانی 

شنبه برو بیمارستان شریعتی 

قسمت درمانگاه 

بخش زنان و زایمان 

خانم دکتر وجیهه مرصوصی 

استاد بزرگی هست 

منم رویان ای وی اف کردم و منو فرستادن پیش این خانم دکتر 

پرنالوژیست 

بهترین دکتر تو ایران 

مطبش هم نمی‌خواد بری 

فقط هشت صبح اونجا باش

اگر تهرانی شنبه برو بیمارستان شریعتی قسمت درمانگاه بخش زنان و زایمان خانم دکتر وجیهه مرصوصی استاد بز ...

عزیزم تهران نیستم ولی ممنون بابت راهنماییت یه دکتر دیگه پیدا کردم

عزیزم برو با چند تا دکتر مخصوصا پریناتولوژیست مشورت کنتهش نهایت پنج تومن ویزیت دادی اما به امید خدا ...

عزیزم ممنونم بابت دلسوزیت 

به راهنماییتون گوش کردم یه دکتر با همین تخصصی ک گفتی پیدا کردم توکل به خدا

عزیزم ممنونم بابت دلسوزیت به راهنماییتون گوش کردم یه دکتر با همین تخصصی ک گفتی پیدا کردم توکل به خدا

این راهنمایی آسون بدست نیومده

من دوتا دخترم رو ازدست دادم😔وتجربه کسب کردم

انشاالله که تو دلت شاد بشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

این راهنمایی آسون بدست نیومدهمن دوتا دخترم رو ازدست دادم😔وتجربه کسب کردمانشاالله که تو دلت شاد بشه

عزیزم حدا رحمتشون کنه 

خیلییی ناراحت شدم 

الان بچه داری؟ 

خدا لعنت کنه باعث بانیشو

عزیزم حدا رحمتشون کنه خیلییی ناراحت شدم الان بچه داری؟ خدا لعنت کنه باعث بانیشو

نه گلم

برام دعا کن

نه گلمبرام دعا کن

من خودم ای وی اف کردم ۸ سال باردار نمیشدم 

میخوام بگم یعنی میفهمم چشم انتظاری رو 

الانم میفهمم داشته باشی از دست بدی چقدر میتونه وحشتناک باشه 

هر لحظه دعا میکنم برات 

من خودم ای وی اف کردم ۸ سال باردار نمیشدم میخوام بگم یعنی میفهمم چشم انتظاری رو الانم میفهمم داشته ب ...

💚