2777
2789
عنوان

اشتباه کردم با شوهرم تو کار شریک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکبار میکنه؟

هممممه جهاز برد هیچی شوهره نخرید

از شوهرش تحصیلات بالاتز قیافشم بهتر 

دماغ شوهرشو عمل کرد 

براش ماشین خرید 

میره سرکار بهش پول میده 

خلاصه ک خیلی خدمات میده ب پسره و خانواده پسره 

برا مادرشوهر طلا کادو مبده 

ب خواهرشوهر یکسر مهمونی میده و هدیه گرون میده

اخه طلاهای ک خودم زمان مجردی خریده بودم دادم واس کارگاه الان انتظار دارم خودش برام بخره که برگرده دو ...

می‌خره گلم از در دوستی وارد شو با سیاست مردارو باید ببخشید میگم خرسون کرد مثل بچه میمونن

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️
ببین با دعوا حل نمیشه اول که بذار ماشین رو بخره بعدش اگه قسط نداشتین بشین آروم حرف بزن بگو ماهانه یه ...

اگه بیفته تو قسط ماشین دیگ هر چی دربیاره میده قسط ماشین بازم آنچنان پولی دست منو نمیگیره که بخواد ماهانه بهم بده

وای فک کردی ماشین بخره دیگ پولی نمیمونه که بخواد بخره الانم با این اوضاع طلا هر چی دیر تر بخره گرونت ...

پس بهش بگو طلاهاتو بخره بده اصلا کوتاه نیا 

چون ممکنه بعدا هم ماشینو بفروشه و بازم چیزی نصیبت‌ نشه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اخه زنوشوهر هرچی پول دارن مشترک هست دیگه من تو تموم الان هرچی هست ما هست

این حرف آقایون برای گول زدن خانوم ها میزنن

اگر همه چیز مشترکه چرا خونه ماشینی ک میخرن بنام خودشون میزنن

می‌خره گلم از در دوستی وارد شو با سیاست مردارو باید ببخشید میگم خرسون کرد مثل بچه میمونن

اره اینم زود نرم میشه ولی زبون تند و تیز دارم نمیدونم چی جوری وارد بشم و چی بگم 

اگه بیفته تو قسط ماشین دیگ هر چی دربیاره میده قسط ماشین بازم آنچنان پولی دست منو نمیگیره که بخواد ما ...

نزار ماشین قسطی بخره 

بگو هنوز اونقدر پیشرفت نکردی تو کارگاه مجبور نیستی قسطی ماشین بخری 

بجاش‌ سرمایه گذاری کنید روی چیزای مهمتر و ماشین مدل پایینتر. بخرید 

عاقلانه فکر و انتخاب کنید 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔