2777
2789
عنوان

خانمایی ک آشپزی خوبی دارن‌ بیانننن‌ تورو خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 27 پست
در آخر ک قیمه کامل پخت زعفرون و ابلیمو‌ میریزین؟

لیموعمانی بریز

ابلیمو نریز

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگین🥲 رازه خوشمزگی‌ خورشت قیمتون چیه؟ در اخر چیزی بهش اضافه میکنین؟

همیشه گوشت گوسفندی استفاده میکنم

لیموهامو قبل از پخت نصف میکنم و هسته هاشو با نوک چاقو درمیارم و قبلش یه جوش میزنم تا تلخیش بره بعد همراه گوشت میریزم تو زودپز .نیم ساعت مونده به پخت گوشت لپه رو میریزم. خیس خورده و همینجوری خام میریزم . رب و پیاز فراوون و زرد چوبه و کمی آرد و نمک فلفل هم جدا تف میدم بعد از پخت گوشت میریزم یه نیم ساعتی باهم بجوشن

آخر پخت زعفران میریزم

دوتیکه چوب دارچین هم همیشه میندازم

سیبا رو هم خلالی ریز میکنم 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

[QUOTE=399647115]همیشه گوشت گوسفندی استفاده میکنم لیموهامو قبل از پخت نصف میکنم و هسته هاشو با نوک چاقو درمیارم و قب ...[/QUOT گوشت رو با پیاز تفت نمیدین؟

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

یدونه سوراخ کردم گذاشتم تو آب داغ ک وفتی کامل پخت بندازم داخلش وایی خدا کنه خوب بشه ...

خوب میشه عزیزم اصلا غصه نخور 

قیمه گوشت کلا خوشمزه ست 

معمولا زعفران رو آخر سر موقع سرو غذا اضاف میکنن 

اگه از همون اول بریزی زعفرون مزه و خاصیتش از بین میره گلم

منم تا حالا لپه تَف ندادم 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

[QUOTE=399647115]همیشه گوشت گوسفندی استفاده میکنم لیموهامو قبل از پخت نصف میکنم و هسته هاشو با نوک چ ...

بیشتر وقتا نه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
همیشه گوشت گوسفندی استفاده میکنملیموهامو قبل از پخت نصف میکنم و هسته هاشو با نوک چاقو درمیارم و قبلش ...

ممنون‌ ک وقت گذاشتین  توضیح دادین‌ فقط   سیب آخر رو متوجه‌ نشدم  عزیزم   سیب  تو قیمه؟

ممنون‌ ک وقت گذاشتین توضیح دادین‌ فقط سیب آخر رو متوجه‌ نشدم عزیزم سیب تو قیمه؟

سیب زمینی منظورم بود مخفف نوشتم😅