2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم در مورد سیسمونی بهم تیکه میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 61 پست

خب عزيزم مقصر خودتي

وقتي حامله شدي به شوهرت ميگفتي

همه چي پاي خودتي نميتوني نگه نميدادم

ك اينجوري خواعرشم شير نشه!!

البته اونم بهش بگو عزيزم شوهرم گفته من مثل بابام نيستن

براي بچم خرج نكنم خودم ميخرم براش به موقع

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان رک نباشی

یا نتونی حرف دلت رو بزنی

یا نتونی خودت از خودت دفاع کنی

چطور میتونی اون بچه رو قوی بار بیاری

به خاطر بچت باید رک میگفتی این یه دونه کار برای نوه و پسرتون رو می‌سپارم به خانواده ی شما

جدی و محکم

تو هم زن باش نزار مادرت حتی یه شیشه شیر بگیره

دائم به شوهرت بگو چرا اونها کمک نکردند

یا الان کمک کنند یا خانواده ای که در سختی پشت ما نباشند در خوشی هم نباشند

جدی باش

نزار سوارت بشن

نزار بخرن بگو نه ما رسم نداریم من خانواده شوهرم تا الان یه هل پوکم بهون ندادن واقعا هزار ت برامون خر ...

می‌دونی چیه الان همزمان با من جاریم هم حاملست شوهرم میگه اگه تو نخری اون بخره میان میزنن تو سرمون واقعا از شوهرم هم متنفر شدم بخاطر این حرفش

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نذاشتم بابام سیسمونی بگیره،جهیزیه هم در حد معقول بردم،وسایل اضافی نخریدم،به نظرم این رسم و رسوما برداشته بشه بهتره، شما هم با شوهرت حرف بزن به خانوادش بگه دخالت نکنن

شوهرت جوابشونو نمیده مگه؟اگه شوهرت خوبه اونارو ولشون کن توقعتم ازشون صفر کن

نمی‌دونم چرا شوهرم جدیدا لال شده خیلی ازش ناراحتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت بخر بعد ب اونا بگو مامانم خریده منم سیسمونی خودم خریدم چون مامانم اینا دستشون خالی بود بعد ب خا ...

متاسفانه الان انقد زیر فشار هستیم که خونمون و می‌سازیم مجبورم برم یه چیزی مثل طلا بفروشم بخرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می‌دونی چیه الان همزمان با من جاریم هم حاملست شوهرم میگه اگه تو نخری اون بخره میان میزنن تو سرمون وا ...

بگو تو بخر بگو اونا خریدن اگر خیلی ناراحتی چون حرف کسی برام مهم نی 

من جات بودم حتی اگر تصمیم خرید سیسمونی داشتیم با خانوادم با وجود این حرفا نمیخریدم اصلا چون حرفاشون نشونه لیاقت نداشتنشونه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خیلی واقعا بیشعورن که میان این حرف و میزنن خدا شاهده

به شوهرت بگو اگر درک این چیزارو داره باهاش حرف بزن 

اگر هم نداره از کشی خجالت نکش من خودم مث توعم هر کس حرفی بزنه اوایل ازدواج چیزی نمی گفتم اما الان هم ۱۰ تا یکی جواب میدم اونم با ادب و تربیت جواب میدم بی تربیتی حرف نمیزنم

ت هم خیلی مودب جوابشونو بده

اون انقدر پرروعه که با این حرفا میخواد بندازه سیسمونی رو گردن شما برای همین همش میگه که سیسمونی میگیرین و هر چی تو سکوت کنی اخرش میشه ناراحتی بزرگتر بین اعضای خانواده خودت و همسرت بخاطر ۴ تا تیکه چوب و  لباس

جان منی❤️
وایییی مشهدیا‌ بشدت خسیسننن‌ همینطور اصفهانیاآخه مشهدی با ترک ؟هی دختر چیبگم بهت

خب می‌دونی خیلی احمق بودم خیلی احمق بودم از خودم متنفرم واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40