zeynabbano78 مدیر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 عنوان حس ششم چراتاپیک همه میری تاپیک من نمیای🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 110 پست بالحن حبیب بخونین😂 دیروز | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 چحوری برا دلخوشیم میگی حست چیه🥲 شوهرت یکم بیخیالهولی باید باهاش محترمانه حرف بزنی(اصطلاحا خر کنی) که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6961 آره خوب احتمال زیاده ممنونم عزیزم 💚✨️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
beautifulteacher عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6223 شوهرت یکم بیخیالهولی باید باهاش محترمانه حرف بزنی(اصطلاحا خر کنی) اهاا بنظرت میمونه برا بعدا؟
zeynabbano78 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 درسته چشام سبزعسلیه بقیشم درس بودببین به ذهنت میاد من ازدواج میکنم یا مجرد میمونم؟ زمانش مثلا امسال سال بعذ یاچی؟ خانومی جواب منو ندادی@mehtajon
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 ممنونم عزیزم 💚✨️ قربونت که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 درسته چشام سبزعسلیه بقیشم درس بودببین به ذهنت میاد من ازدواج میکنم یا مجرد میمونم؟ زمانش مثلا امسال ... ازدواج یک تا ۶ سال دیگه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 اهاا بنظرت میمونه برا بعدا؟ نه یکم عزیزم عزیزم بهش بگو قبول میکنه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 اقااااا بگید به مدیریت خبر میدن بحث امروزو؟به بحث خیلی کوچیک بود که به ذره گستاخ شدممم😂 نوچ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6961 قربونت 🥹💚🩵🫂✨️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 الان رو مودی حالت خوبه احتمال میدم یه کاری کردی که ازش خرسندی؟ 😂😂اره دیگه چی؟رنگ لباسم چی ازم حس میکنی کلا؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zeynabbano78 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 ازدواج یک تا ۶ سال دیگه ولی حتمن میشع اره؟ مجرد نمیمونم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 درسته چشام سبزعسلیه بقیشم درس بودببین به ذهنت میاد من ازدواج میکنم یا مجرد میمونم؟ زمانش مثلا امسال ... نبودم الا اومدم گفتمت اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zeynabbano78 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 نه یکم عزیزم عزیزم بهش بگو قبول میکنه عزیزم منو نگقتی اخه ازدواج میکنم یا محرد میمونم؟