2777
2789

باشگاه میرم یه ماهه و دور کمر و پهلوم تغییر نکرد ولی وزنم یه کیلو اومد پایین

ولی باسن و پا و دستم انگار یکمی جمع شد

ولی من دلم میخواد کمرم باریک بشه و پهلو و شکمم آب بشه و باسنم حجم بگیره بنظرتون چقدر طول می‌کشه ؟ اصلا میشه همزمان چربی سوزی و عضله سازی کرد؟

بعد بنظرتون از مربی برنامه جدا برای رژیم غذایی بگیرم؟

اگه کسی اطلاعاتی داره در این زمینه یا تجربه ای داره مخصوصا درمورد تغذیه خوشحال میشم در اختیار قرار بده❤️❤️

من یه ماه تو خونه سرکیفی کار کردم، خیلی اندامم خوب شده بود

اگه باشگاه برم مطمئنم به اندام دلخواهم میرسم ولی خوب چون لاغرم میگم میرم مسخرم میکنن. 

توهم مطمئن باش تلاش کنی بهش میرسی

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما باید رژیم غذایی داشته باشی باشگاه خالی فقط فرم میده اونم تو دراز مدت 

بدن تو اشپزخونه ساخته میشه باید پروتئین زیاد بخوری 

وعده قبل و بعد تمرین داشته باشی  ...

حتما باید رژیم غذایی داشته باشی باشگاه خالی فقط فرم میده اونم تو دراز مدت بدن تو اشپزخونه ساخته میشه ...

بنظرت از مربی خودم بگیرم برنامه یا توی اینستا یسری مربی ها خیلیییییی تبلیغات میکنن و نتیجه های نفتی میزارم بنظرت اونا واقعین از اونا بگیرم؟

این اندامی ک شما میخوای فقط با عمل ممکنه تو باشگاه محاله هم رمان هم چربی جاهایی ک میخوای رو بسوزونی بعد باسنت پرشه فقژ بدنت فرم میگیره ینی باسنت قشنگتر میشخ ولی اگه لاغرشی اونم لاغرمیشه

بنظرت از مربی خودم بگیرم برنامه یا توی اینستا یسری مربی ها خیلیییییی تبلیغات میکنن و نتیجه های نفتی ...

نه معمولا اینستا چرت  البته کن از یکی تو اینستا برنامه ورزش و رژیم  گرفتم پارسال برای لاغری  خیلی خوب بود