2777
2789
عنوان

تا چه حد آدم لجبازی هستید ⁉️

89 بازدید | 22 پست

گاهی اوقات لجبازی میکنم متولد آبان هستم شاید ربط نداشته باشه ولی خب 

الان با ماشین می‌خواستیم بریم دور دور با مامانم 

مامانم زنگ زد به بابام که چیکار می‌کنی و فلان و خواست حرف منو پیش بکشه منم اشاره میکنم که نگو . گفت‌ ما داریم با ماشین میریم بازار 

بابام خیلی خوشش نمیاد برم بازار البته خودم خیلی خیلی میریم ها ولی یعنی ماشینو حساسه که ننداز ترافیک و ممکنه بزنن و...

خب 

بابام گفت اهههه چرا باشه برید 

ولی همون لحظه صدامو بردم بالا که چرا گفتی چراااااا گفتی و داد زدم و از همون بریده برگشتم که اصلااااااا نمیرم بیرون و خودم تنها با اسنپ میرم و پول میدم و.... میرم شب میام و با شما جایی نمیرم و 

بعد مامانم اصرار که نه توروخدا برو و منم لج کردم گفتم اصلا امکان نداره و همین الان زنگ بزن بگو رفتیم خونه 

الان خونه ایم

بابام بیاد تیکه میندازه که نذاشتی برم که حوصله ام باز بشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من لجبازتر کسی نیست😂

چرا 😀

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

من خیلی لجبازم خیلییییییییخدانکنه بیفتم رو دور لجبازی

دیگه دارم میترسم 😅

لج عمری که میگن از روی من ساختن😂😂😂

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

خیلی خیلی خییییییلی زیاد ، گاهی به یه سری از کارام فکر میکنم این حجم از کله خر بودن واقعا برای خودمم ...

وای چجوری 

لج عمری که میگن از روی من ساختن😂😂😂

چجوری آخه 

اخه من با خودمم لج‌ میکنم

این بده 

دیگه دارم میترسم 😅

عزیزم نترس 🥲😂 مارو دور ننداز ما اونقدرام بد نیستیم 😂❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️