من ک خودم دارم جدا میشم،دوستمم چندماه بعد ازدواجش داره جدا میشه،جفتمونم کلی نشونه دیدیم که باید همونجا تجوم میکردیم ولی نکردیم از پرخاشگری از خساست از مامانی بودن از عصبی بودن از خیانتکار بودن،تو دوره ی اشنایی و عقد و نانزدی اگر طرف یه بار یه حرکت پر ریسک کرد بزاریدش کنار با چشم عشق و عاشقی نرید جلو،وقتی به جدایی میرسی میبینی اونی ک عاشقش بودی از همه هیولاتره ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
چرا جدیدا همه از عشق قبل از ازدواج بد میگنحتی فیلم هم راجبش میسازن مثل بامداد خماریعنی هیچکسی که با ...
چرا حتما هست ولی اینکه عاشق کی بشی مهمه،اونی ک عاشق ادم درست میشه زندگیش روال عادی داره و طبیعیه پس قطعا ازش قصه ای درست نمیشه،منتها وقتی عاشق یه ادم اشتباه بشی زندگیتو نابود میکنه و از روش هزارتا قصه میشه ساخت
خوب بدبختی اینه بعد اینکه کار از کار گذشته با عقلت تصمیم میگیری. وگرنه همه تمام نشانه ها رو میبینن ولی خودشون رو به خواب میزنن و فکر میکنن این بره دیگه کسی نمیاد
بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
چرا جدیدا همه از عشق قبل از ازدواج بد میگنحتی فیلم هم راجبش میسازن مثل بامداد خماریعنی هیچکسی که با ...
البته بامداد خمار اگه از رو رمامش ساخته شده باشه رمانش قدیمیه
حتی مولا علی هزاران سال پیش میگه عشق بیش از حد به چیزی آدمی رو کور و کر میکند جدید نیست
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕