2777
2789
عنوان

رفته بودم طب سنتی رفتین تا حالا

71 بازدید | 10 پست

کف دستامو نگا کرد و از رو کف دستام گف سمت راست کیست داری ، دیسک کمر داری و یه مهرت تکون خورده و اینکه عفونت داشتی خوب شده و کلی حرف دیگه از کجای کف دست میفهمن پشت دستامم نگا کرد جالب بود برام رفتین تا حالا؟

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

دکتر طب سنتی رفتم ولی دستمو نگاه نکرد همون علائم گفتم دارو داد البته ایشون دکتر عمومی بودن که تخصص طب سنتی گرفته بودن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شوهرم رفته بود

ولی میگف از تو چشمام نگاه کرده با ی چراغ قوه و 

گفته مشکلاتمو

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر طب سنتی رفتم ولی دستمو نگاه نکرد همون علائم گفتم دارو داد البته ایشون دکتر عمومی بودن که تخصص ط ...

همه جای کف دستمو ریز به ریز نگا کرد 

جالب بود برام 

درست گفت؟

اره آزمایش داده بودم یه هفته قبلش هر چی آزمایش نشون داده بود اینم گف ، کمر دردم که اصلا بهش نگفته بودم جایی دکترم نرفتم از کف دستم گف کجا درد میکنه و به شدت درد میکنه اونجا 

چ جالب من تاحالا نرفتم منم یکیا توشهرم پیداکنم میرم

اره برو من سالها پیش یجا رفتم برام یه چیز شیاف مانندی داد یک و نیم رو میذاشتم واژنم هرچی عفونت رحم که خبر نداریمو میکشه به جونش در عرض یه ماه هیچ عفونتی نداشتم اینم ازونا امروز میده بهم خیلیا خبر ندارن عفونت دارن حتی جزیی اون شیافا من دیدم چه معجزه ای هس