2777
2789

کسی به و انار و گلابی زیاد خورده تو بارداریش؟ شنیدم بچه رو خوشگل میکنن

من کل تابستون رو گلابی زیاااد خوردم الانم به و انار زیاد میخورم

کسی تجربه ای داره؟ راسته؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

کسی نخورده یعنیییی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهل تا انار یاسین خوندم خوردم چهل روز 

به زیاد میخوردم 

یوسف هم برای زیبایی به چهل تا سیب خوندم خوردم بچمم الان به نظر خودم خیلی قشنگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مادر من سر داداشم خورد

انار و به و گلابی و سیب

الان سفید و بوره داداشم

البته بور بودنش بخاطر اینه که بجای تخم مرغ تخم بلدرچین میخورد

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

انار لپ گلی میکنه به پوستو روشن میکنه گلابی زیبا میکنه

یعنی واقعا تاثیر داره؟

انار لپ گلی میکنه به پوستو روشن میکنه گلابی زیبا میکنه

گلابی رو از ۴ ماه تا ۷ ماه زیاد خوردم

انار و به رو الان که ۷ ماهمه میخورم آخه فصلش نبود تازه اومده به نظرت تاثیر داره؟

من تو بارداری دخترم ‌گلابی و توت فرنگی و انار و کمی به می‌خوردم .دخترم .سفیده به چشم خودم که خوشگله .البته رنگ پوست و چشم مو و...به ژنتیک هم مرتبطه ولی این میوه ها به بیشتر شدنش کمک می‌کنه 

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

وقتی بچت ب دنیا اومد

چون صورتش نرمه

حالت پذیره

اگ دوست داشتی

خودت انگشتتو به لپش یه مدت فشاربده

این کار باعث میشه چال براش ایجاد شه

ی مدتم بینیشو با دوتا انگشتت نرم حالت بده تاکوچیک شه

___

من خودم بچه بودم با فشار دادن خودکار رو لپم براخودم‌چال ایجادکردم

الان موقع خنده پدیدار میشه

___

سوره یوسف رو چهل یک روز ب نیت زییاییش بخون

سیب گلابی انار زیادبخور

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

مادر من سر داداشم خوردانار و به و گلابی و سیبالان سفید و بوره داداشمالبته بور بودنش بخاطر اینه که بج ...

مادرتون چند ماهه باردار بود که به و انار و گلابی میخورد؟