2777
2789

الان داشتم یه پرونده ی جنایی گوش میدادم مربوط به مردی که دهه ی ۶۰ تو مشهد با یه دختری ازدواج میکنه و ۳۵ سال زندانیش میکنه توخونه و....،اولین روزی که پاشونو میذارن تو خونه ی مشترک پسر به دختر میگه که حق نداری برای هیچی بری بیرون حتی سوپر مارکت هرچی خواستی خودم برات میخرم میارم!اینو شنیدم  مو به تنم سیخ شد

به امام حسین قسم نامزدم دقیقا این اخری برگشت گفت بعد عروسی حق نداری حتی تنها بری سوپر مارکت من چمیدونم کدوم عوضی نشسته پشت دخل هرچی خواستی میگی کارتن کارتن برات میخرم،هرجا خواستی بریم فقط با خودم،

من ک ازش جدا شدم ولی فکر کنید چه ادمهای ترسناکی ممکن بیان تو زندگیمون ک اگر حواسمون نباشه داستان زندگیمون میشه مثل اون پرونده جنایی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل همشون همینن بعد ک میبینن مهم نیست و اعتماد کامل میکنن ک تو سر و گوشت نمیجنبه مانتو کوتاه هم بپ ...

اخه نامزد من میگفت کارت جداهم حق نداری داشته باشی ،مگه میخوای کجا بری بدون من ک کارت جدا داشته باشی ؟کلا یه کارت ک اونم دست من

اوایل همشون همینن بعد ک میبینن مهم نیست و اعتماد کامل میکنن ک تو سر و گوشت نمیجنبه مانتو کوتاه هم بپ ...

ها اره همسر منم الان حساسیتش کمتر شده وایل خیلی جو داشت حتی خونه فامیل خودمون که پسر داشتن میگفت من نیستم تو هم نرو با مامان بابات!!!! 😐😐😐

چیشد آخر دختره

بعد ۳۵ سال این اقاهه شکاک بوده حتی علامت میذاشته رو درو دیوار خونه ک این و بچه ها بیرون نرن انقدر اینارو توخونه میزده و میترسونده ک حتی بچه ها میرفتن مدرسه جرات نداشتن ب کسی چیزی بگن خلاصه میگذره تا اقاهه فوت میکنه الان با اینکه بچه بزرگن ولی همشون بیماری روحی خیلی حاد گرفتن 

اخه نامزد من میگفت کارت جداهم حق نداری داشته باشی ،مگه میخوای کجا بری بدون من ک کارت جدا داشته باشی ...

میگم میخواد قدرتشو نشون بده دو سال تو مخی داری انشالله ک مثل من بگذری البته اگ نگات مثبت هم داره

میگم میخواد قدرتشو نشون بده دو سال تو مخی داری انشالله ک مثل من بگذری البته اگ نگات مثبت هم داره

نه عزیزم جدا شدم تو عقد به تازگی،چون خیانت کرد،چتاشونو تو گوشیش خوندم و ....

اون آدم که مریض که کلا بحث اش جدا جالب این بعضی خانم ها خودشون این نظر دارن که اولش درست میشه اعتماد کنه و...واقعا شما کدوم ادم نرمال و سطح بالای دیدی که همون اوایل این رفتار ها داشته باشه ؟؟این رفتار ها مال آدم مریض و سطح پایین هست خواهشا توجیه نکنین 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️