2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه زمین نمیشه کاری کرد قولنامه ای هس پولارم بزنه به حساب شما مشکلی پیش نمیاد فقط زود حسابا رو خالی ...

چرا تو قانون جدید اموال قولنامه ای  اگه قابل فروش باشه امکانش هست که توقیف باشه 

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

میتونه درخواست توقیف اموال بده البته خونه و ماشین جز مستثنیات دین میشه و ربطی نداره 

ولی پدر شما تحت هر شرایطی باید مهریه خانوم رو بده

اگه اموال هم بزنه به اسم شما و خانوم ثابت کنه بعد از درخواست مهریه از طرف ایشون بوده قاضی حکم به صوری بودن و حتی اگه خیلی سخت گیر باشه حکم به معامله برای گول زدن قاضی و دادگاه بده و بدتر به ضرر پدرتون بشه

عزیزم من قهرم اومدم خونه ی پدرمم بچه هامو همسرم نمیده،یکی۱۵سالع و یکی۱۱ساله چکار کنم

حضانت با پدره از ۷ سال به بالا مگر اینکه بچه ها بخوان با شما باشن و دلیل بیارن که با پدرشون نمیتونن زندگی کنن

شاید در حد شما اطلاعات نداشته باشم ولی واسه من که نشد برا طلاقم

اگه برگه قولنامه رو داشتی میتونستی چون برگه رو نداشتی و قولنامه  ثبت نشده جایی نمیشه ثابت کرد به خاطر همین نتونستی

شکایت کنم به نظرت؟؟

چون حق حضانت با پدره باید شکایت عدم صلاحیت حضانت بکنی و دلیل بیاری مثلا معتاده یا کتک میزنه بچه هارو یا اذیت میکنه یاهر چیزی که برای دادگاه قابل قبول باشه دلیلت یا درخواست خود بچه ها باشه اونم با مدرک همینطوری الکی هم نیست

عزیز پدرم ازدواج مجدد داشتن بعد فوت مادرم الان بعد ۸ سال با خانوم اختلاف دارن و رفته خونه پدرش ممکنه ...

برای طلاق که حساب نمی بندن مال توقیف نمیشه اون اجرا گذاشتن مهریه هست هر چه زودتر اقدام کنین بهتره چون اگر بعد از دادخواست باشه ایشون بتونه ثابت کنه به نفعش مصادره میشه قولنامه رو باید سند خورده بشه تا قبول کنه وگرنه مال قولنامه ای رو دادگاه قبول نداره 

عزیزم من قهرم اومدم خونه ی پدرمم بچه هامو همسرم نمیده،یکی۱۵سالع و یکی۱۱ساله چکار کنم

برو دادگاه درخواست ملاقات با فرزند بگیر یا برو اشتی کن یا کسی رو واسطه کن بیاره بچه هاتو ببینی