2777
2789
عنوان

یعنی اینجا ن کسی گواهینامه داره ن امتحان شهری داره یا داده

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 65 پست
مگه ده تومن نبود بازم گرون شد؟برای ثبت نام مدارک چی خواستن

اینا رو خود اموزشگاه راهنمایی میکنه کپی شناسنامه کپی  کارت ملی و احراز هویت گرفتن از پلیس ب علاوه ۱۰  و ۶ قطعه عکس و پیش پزشک ک خودشون معرفی میکنن رفتن واسه نمره چشم و تایید کردن برا سلامت جسمانی برا رانندگی 

چ گرون شده.!تهرانین؟

ن تهران نیستم ولی چون ماشین نداشتم واسه تمرین  چند جلسه اضافه تر رفتم علاوه بر جلسات خودم، هرچند  فرقی نمیکرد هفت و خورده ای نزدیک ۸ تومن کلشه، اگ اضافه تر نری ک حتما اضافه تر میخواد اگ ماشین نباشه ،و البته کسی ک رد بشه بازم باید بره تمرین و همچنان هزینه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو خود اموزشگاه راهنمایی میکنه کپی شناسنامه کپی کارت ملی و احراز هویت گرفتن از پلیس ب علاوه ۱۰ ...

ممنون عزیزم دستت درد نکنه 

ان شاء الله دفعه بعدی بدون استرس راحت قبولی جوری خودتم باور نکنی قبول شدی

ممنون عزیزم دستت درد نکنه ان شاء الله دفعه بعدی بدون استرس راحت قبولی جوری خودتم باور نکنی قبول شدی

فردا دفعه اوله  ک میخوام شهر امتحان بدم ممنون هنوز امتحان ندادم دفعه اول ایین نامه قبول شدم .

فردا دفعه اوله ک میخوام شهر امتحان بدم ممنون هنوز امتحان ندادم دفعه اول ایین نامه قبول شدم .

خدا رو شکر ان شاء الله قبولی 

اصول و رعایت کنی افسر قبولت میکنه مثلا آینه کمربند 

چون شاید از نظر ما اینا چیزی نیست ولی افسر نگاه میکنی

خدا رو شکر ان شاء الله قبولی اصول و رعایت کنی افسر قبولت میکنه مثلا آینه کمربند چون شاید از نظر ما ا ...

اینا رو ک اره ولی  بهرحال ادم استرس میگیره  تو پارک دوبل اشتباه بزنه یا هرچی امیدوارم افسرش خوب باشه 

چيكار كرديم استرس نگيريم؟؟؟ بابا داشتيم سكته ميكرديم! ما ٤ نفرو كه صدا زد افسر، همگي از ترس رفتيم چپيديم صندلي عقب! هر ٤ نفر!😂😂😂😂

افسر يه نگاه كرد دو تا بد و بيراه گفت كه يكي تون گم شه بياد پشت فرمون بابا! خخخ

منم كه ميدونستم الان وقتشه و بايد از تريك هاي روانشناسي كمك بگيرم مثل پتروس فداكار پريدم رفتم نشستم جلو كلي حال كرد! يهو مهربون شد! در نتيجه منم بدون استرس همه كارو درست انجام دادم قبول شدم

گلم افسر طبق لیست صدا میکنه استرس ک میگیری امتحان هم فقط پارک دوبل و دنده عقب و درو دوفرمون  رو تمرین کن صادر کارت هم یادت باشه چیا هست تنظیم اینه و صندلی و کمربند اینا رو یادتت نره انجام بدی جلوی افسر موفق باشی😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

واقعا ؟خداروشکر دفعه اول قبول شدی؟ سخت گرفت ؟

نه راستش دفعه دوم، دفعه اول خريت كردن همون اول نرفتم جلو و نفر قبلي ماشين رو انداخت توي جوي كنار خيابون من بايد درمياوردم كه نتونستم اىنقدر هول شده بودم، چون تا خواستم دربيارم ماشين خاموش شد افسر گفت پياده شو