2777
2789
عنوان

یعنی اینجا ن کسی گواهینامه داره ن امتحان شهری داره یا داده

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 97 پست

خیلی استرس آور هست یک قرص پرپانول بخور 

دور دو فرمان ، نیم کلاژ ، پارک دوبل و تنظیم آینه و گفتن اینکه اینجا خط ممتد داره مثلا میشه دور زد یا نه خیلی مهم هست اگر داد زدن سر بقیه اصلا استرس نگیر آروم باش راهنما زدن هم یادت نره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی استرس آور هست یک قرص پرپانول بخور دور دو فرمان ، نیم کلاژ ، پارک دوبل و تنظیم آینه و گفتن اینکه ...

والا اینو مربی نگفته یعنی چی خط ممتد  دور بزنی یا نه چرا  اینو نگفته!

امیدوارم همون دفعه اول قبول بشیم و افسرش ادم خوبی باشه

دقیقاً ،به امیدخدا من برات دعامیکنم😘

هروقت قبول شدی یادم بودی تگم کن

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

واقعا دیگ کسی سه چهار دفعه بره قبوله ؟اصلا هست کسی ک همش رد بشه ؟😑

آره هستن ولی اگه رانندگیت خوبه نگران نباشه بار اول دوم سر چیزای الکی رد میکنن ولی وقتی ببینه دست فرمونت خوبه قبولی

e❤ s❤ h❤ f

من دیروز آزمون دادم 

بار اولم بود و رد شدم

ولی افسره خیلی آدم خوبی بود

اصلا استرس نداد

و تهشم گفت چون دفعه اولت بود طبیعیه، برو تمرین کن دفعه دیگه قبولی

حتی یه نفر با ماشین زد به جدول ولی هیچی نمی‌گفت

برا نوبت آزمون هم ،اولش به من گفت برو بشین پشت فرمون اولین نفر

گفتم استرس دارم میشه آخر امتحان بدم گفت باشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ولی خواهر من دفعه اول سالها پیش قبول شد

من بار اول افسره هیچ بهونه ای پیدا نکرد ،پسرم بغل شوهرم داشت گریه میکرد نگاه کرد گفت اون پسر تو هست گفتم بله ،کفت برو ردی برای یک گواهینامه بچتو گریه انداختی که چی بشه ،به این فامیلمون که گفتیم گفت یک قانون ننوشته هست که باید بار اول همه رو رد کنن 

آره هستن ولی اگه رانندگیت خوبه نگران نباشه بار اول دوم سر چیزای الکی رد میکنن ولی وقتی ببینه دست فرم ...

بیشتر از دست فرمون اعتماد ب نفس دارم اخه زیاد تمرین ک نکردم همون جلسات اصلی با پتج جلسه اضافه تر رفتم چون ماشین نداشتم ک خودم کار کنم

ن با مربی و کلاس اضافه تر از جلسه ها خودم با مربی ماشین ندارم

امیدوارم مثل من نشی

بعضی مربی ها کلاج و ترمز رو دستشون میگیرن نمیزارن خاموش کنی بعدا که میری امتحان مثل من که یهو وسط خیابون خاموش شد در حالی که قبلا هرگز خاموش نمیشد فهمیدم زنیکه مربیم اصلا نذاشته من کلاج و نیم کلاج رو یاد بگیرم اصلا توضیح دقیقی نداده بود فقط خودش گرفته بود که خاموش نکنم 

بعد با یه مربی مرد رفتم تو یه جلسه اندازه ۱۲ جلسه اون زنیکه رانندگی یادم داد و راحت قبول شدم 

با ماشین یه کلاجه رانندگی کنی زودتر یاد میگیری 

من بار اول افسره هیچ بهونه ای پیدا نکرد ،پسرم بغل شوهرم داشت گریه میکرد نگاه کرد گفت اون پسر تو هست ...

والا نمیدونم ولی خواهرم قبول شد حتی امروز مربی میگفت هستن ک قبول میشن همون دفعه اول ولی ن زیاد