من هفته ی بعد میخوام برم راهی نیست که خودت انتخاب کنی نفر آخر باشی کاردکس تعیین میکنه نفر چندم باشی مثل امتحان آیین نامه
من شنیده بودم قرص خوردن که استرس نداشته باشن منم میخواستم برای چیزای دیگه بخورم مامانم نذاشت
پسزخمهایمانچه؟آغوشِحضرتمادردرمانمیکند🤍؛•هروقت دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننهامالبنین به چادرت گرفتارم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بازم بستگی داره به اون سرهنگی که قراره بیاد شهرما سه تا سرهنگ میان یکیشون خیلی منصفه یکیشون خیلی عصبیه سرهنگ آیین نامم همون بود یکیشون پول میگیره قبول میکنه من همش میترسم دوتای دیگه بهم بیفتن،خودم دوست دارم با یه آدم منصف بشینم نه باکسی که پول میگیره یا دیگه خیلی گیره
پسزخمهایمانچه؟آغوشِحضرتمادردرمانمیکند🤍؛•هروقت دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننهامالبنین به چادرت گرفتارم...