الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه چهارم نیاز ب این همه کار کردن اونم اول سال نیست داری خودت سخت میگیری
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزم عادت کنه ب شما تو کلاس توجه نمیکنه برا یاد گرفتن چون یه معلم مثل مامانش دارهاز خودم نمیگم معلم دخترم گفت و تاکید داشت تو خونه یاد ندید فقط نظارت کنید تا بچه بدونه تو کلاس باید یاد بگیره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزم سرکلاس یادنمیدگیره پدرمو دراورده بازیگوشتاالان ممتازبوده چون هرسال من پوستم کنده میشع
گفتم که چون مطمین هست معلمی چون شما تو خونه داره پس برای چی تو کلاس توجه کنه
بهتره بگید دیگه من یاد نمیدن و کار دارم و از مدرسه یاد بگیر