2777
2789

من همونیم ک الان تاپیک خیانت تو دوران عقدو زدم و گفتم ک تو گوشیش چتهاشو دیدم که به یه دختر دیگه زده بود عشقم عشقم گفته بود بهشو کلی منتشو کشیده بود ک ناراحت نباشه ک نمیتونه زباد بهش برسه الکی بهش گفته بود سرکارم سرم شلوغه ،درصورتی ک اونروزا خونه ی ما بود میگفت نمیتونم دور بمونم ازت به شدت نشون میداد عاشقمه و...حالا دردم اینه کاش به اون دختر ک اونجوری عشقم عشقم گفته بودو منتشو کشیده بود کاش مثلا اون دختر دوست دختر قبلیش بود یا یه دختر عادی،دختره از این دختر خ..رابا بود که تو گروه های تلگرام قیمت گداشته بود و....بعد حالا این نامزد من همش هی به من میگف سنگین بپوش نمیدونم تو جمع اینطوری باش اونجا اونطوری باش ک نردم فکر خوب بکنن راجبمون و...انقدر سخت گیر بود  بعد خودش....

پیامارم نصف شب داده بود به دختره،بعد خیلی واکنش بدی نشون داد وقتی فهمید دیدم و میگفت تو میختای ابروی منو ببری و داد بیداد و گفت واسه دوستمو دوست دخترش واسطه شده بودم اون پیاما واس من نیس😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر سابق منم اینو گفت

وقتی هفت ماهه باردار بودم چتاشو دیدم زنگ زدم ب دختره و اونم هار هار خندیدـبه خانوادم گفتم و گفتن حتمن اشتبا میکنی

گفتم باشه گزشتم بچم بدنیا اومد شد دوسالش بازم تکرار کرد

درخواست طلاق دادم

بچمو گرفتم با بخشیدن مهریه و نفقه

و کلی سختی برای طلاق کشیدم ک زیاده نمیشه گف. 

ببین مثل من نشو طلاق بگیر که بعد مجبور نشی با بچه طلاق بگیری. 

اگ خدایی هست امیدوارم جوری شوهر سابقمو به ذلت بکشونه که نتونه از جاش پاشه ـ