2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست
اگه برای فرهنگیان میخوای بیای انسانی اصلا نیا اون ظرفیت کمه و باید زیر 1000 باشه اکثر جاها چون بهتری ...

انسانی ظرفیت بیشتری میگیره درسته رقابت رو حقوق  بعد فرهنگیانه ولی خود فرهنگیانش شاخه های بیشتری داره اول مشاوره بعد دبیری ها بعد آموزش ابتدایی ولی تجربی دو تا دبیری محدود کلا داره

نه می توانم قیددرس خوندن رو بزنم از طرفی هم زود خسته میشم

من با توجه به تجربیات اطرافم میگم صد درصد نمیشی 

چون ذاتا درس خون نیستی

الانم که کار داری همسر اینا اصلا فکرشو نکن 

و با توجه اینکه تو پارسالم کنکور داشتی همه اینارو میدونستی ولی واسه مصاحبه هم دعوت نشدی 

دیگه خودت میدونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون تاثیر معدل نمیشه ؟

نه اصلا ۶۰ درصد تاثیر مستقیم معدله و ۴۰درصد فقط کنکوره 

حتی باید درس هایی که پایین ۱۸ شدی بری ترمیم معدل کنی خیلی سخته دانشگاه ثبت نامی برو رشته های خوبی دارن دیگه الان کنکور واقعا دشوار شده

انسانی ظرفیت بیشتری میگیره درسته رقابت رو حقوق بعد فرهنگیانه ولی خود فرهنگیانش شاخه های بیشتری داره ...

خوب تو دقت کن انسانی فقط فرهنگیان رو داره زیر هزاریا برش میدارن 

فوقش بشه 2 هزار  باید رتبه عالی بیاری 

ولی تجربی پزشکی دندون ....اینا  جلوشه حداقل تا 10 هزار ایناهم بیاری میشه نمیخواد رتبه عالی باشه 

این خانم الان تجربیه حتی واسه مصاحبه هم دعوتش نکردن 

بنظرت ظرفیتت اینو داره تو چند ماه بیاد انسانی رو از صفر بخونه رتبه عالی بیاره؟

خوب تو دقت کن انسانی فقط فرهنگیان رو داره زیر هزاریا برش میدارن فوقش بشه 2 هزار باید رتبه عالی بیار ...

دو قلو های خاله من تجربی تیزهوشان می‌خواندم دعوتم نشدن اومدن تغییر رشته ب انسانی یکی شون ک‌ مخ بود رسماً تو سال اول آموزش ابتدایی آورد دومی تو سال دوم

دو قلو های خاله من تجربی تیزهوشان می‌خواندم دعوتم نشدن اومدن تغییر رشته ب انسانی یکی شون ک‌ مخ بود ر ...

عزیزم این استثناعه 

مغزها با هم متفاوته اون لابد حفظیاتش خوبه 

الان من همین داستان رو برعکسش داریم تکلیف چیه؟

الان میگی یکشون مخ بوده اگه بود خو پزشکی میاورد حتما تجربی بهش سازگار نبوده 

خب بگذریم 

خلاصه باید از رو منطق و فکر حرف زد 

الان بخواد  از صفر شروع کنه با توجه به شرایطش امکان پذیر نیست

عزیزم این استثناعه مغزها با هم متفاوته اون لابد حفظیاتش خوبه الان من همین داستان رو برعکسش داریم تکل ...

عزیزم اگه مخ نبود هم سال اول فرهنگیان نمی‌آورد و اونا هدف شون فرهنگیان بوده از اول

منطقی فک کنیم ک باید قیدو بزنه