2777
2789
عنوان

همیشه واسه راحتی خانما تو تاکسی کرایه دو نفرو حساب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
کدوم شهری؟تهران یک ایستگاه اتوبوس یعنی سفارشی دوباره پیاده شی باید بیست تومن بدیم.تا سرکار هرروز شصت ...

من اردبیلم خودم ماشین دارم زیاد سوار تاکسی نمی شم شاید هفته ای یه بار سوار شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانمم همیشه خودم کرایه دو نفر رو دادم انقدر که نزدیکی به مردا بهم حس استرس میده و مرد امن غریبه خیلی کم دیدم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

یکی هم یه کار خوب می کنه شما بزنید تو ذوقش

حرفت در نمیاد اخه یعنی چی مثلا یه مسافر دیگه هم بیاد پشت بشینه چه اتفاق وحشتناکی میافته؟تو که هستی یه خانمم هست یه نفر دیگه هم بیاد پشت بشینه چه اتفاق خاصی میافته؟

حرفت در نمیاد اخه یعنی چی مثلا یه مسافر دیگه هم بیاد پشت بشینه چه اتفاق وحشتناکی میافته؟تو که هستی ی ...

اره ولی ممکنه بعضیام‌مریض باشن برا من خیلی پیش اومده یبار یه پسر هی پاشو می‌چسباند به پام و سرشم تو گوشی بو انگار مثلا حواسم نیس