2777
2789

امروز پسرمو بردم پارک دقیقا بغل سرسره ها رو چمن ی جوون خوابیده بود ظاهرش نشون میداد معتاده قشنگ دراز کشیده بود رو چمنا ی پتو هم روش 

نرفته بود هم ی گوشه وسط وسط 

ی جوری هم زل زده بود 

اونجا دوسه نفر دیگه هم بودن اگه نبودن قطعا میرفتم جای دیگه 

ی خانومی اونجا هست مسئول ترامبولین  بهش گفتم چ عجیبه ی نفر اونجا خوابیده گفت آره لباس سربازی پوشیده 

گیج و منگ اومد از خانومه خواست گوشیو بزنه شارژ 

من حس بدی گرفتم کاش نگهبانی چیزی داشت بلندشو میکرد می‌گفت اینجا جای خوابیدن نیست ک 

برا بچه ها هم نگرانم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا خودت نگران باشبلاخره جوونه و بقول خودت معتادبزنه به سرش از پسش برمیای مگه

متوجه نشدم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

متاسفم ، واقعا از یه معتاد ترسیدی؟😂

حس بدی گرفتم فک کن ی پارک تو ی جای خوب بعد ی جوون معتاد مشکوک با پتو وسط پارک کنار سرسره ی بچه ها خوابیده 

متاسفم ، واقعا از یه معتاد ترسیدی؟😂

چون بچه دارم بله 

شاید یواشکی سرسره بازی میکنه🤣🤣🤣🤣

اخه تو سرسره جا نمیشه🤣

متوجه نشدم

میگم عزیزم برای خودتم خطرناکه نه فقط بچه‌های کوچیک

بلاخره بخواد حمله کنه تو که زورت نمیرسه بهش دفاع کنی 

برا ینفر پیش اومد از دوستام

البته اون نزدیکا پارک بزرگی بود پیش پل‌هوایی

شانسی که اورد این بود که اون مرده پیر بوده میگه زورم بهش رسید ولی‌اگز پسری بود یا جوون بود نمیتونست کاری گنه ک

متاسفانه جامعه دید بسیار بدی به معتادها داره

این درسته که خیلی ها به علت فقر و ناتوانی در تامین مواد دست به دزدی میزنن، اما اون ها هم آدمن و آدما خوب و بد دارن

خودم به شخصه نه تنها چیز بدی از یک معتاد ندیدم، بلکه خوبی هم دیدم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

میگم عزیزم برای خودتم خطرناکه نه فقط بچه‌های کوچیکبلاخره بخواد حمله کنه تو که زورت نمیرسه بهش دفاع ک ...

نمیدونم 

میگم ک تنها نبودم تنها بودم قطعا ی ثانیه هم اونجا واینمیستادم