2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی عزیزم؟؟ اگه اینجوری باشه که چیزی حدود ۳۵۰ پول دستم‌میاد درسته؟؟

والا تو شهر ما طلا رو قیمت تابلو برمیدارن اگر طلات شکسته باشه یکم ۳۰ چهل تومن زیر قیمت تابلو اینجا ی چیزای گفتن شاخ دراوردم 

میشه بگی چند وقت یعنی کی من ۱۵۰ گرم میخام بفروشم برا خونه

منم دقیق نمیدونم دقیقم مشخص نیست ولی زمانی که طلا نوسان‌گیری میکنه یه چیزی حدود ۱ تا ۳ هفته بعد میره بالا.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
والا تو شهر ما طلا رو قیمت تابلو برمیدارن اگر طلات شکسته باشه یکم ۳۰ چهل تومن زیر قیمت تابلو اینجا ی ...

سمت ماهم ۵۰.

نهایت اخر که بخوان مفت بری کنن۱۰۰ تومن کمتر برمیدارن.

۲۰۰.۳۰۰ تومن چه خبره

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
چند جا ببر بعضیا میخان مفت خری کنن چندتا ببر قیمت بگیر بعد بفروش

ممنون عزیزم اطلاع دادی حتما چندجا میبرم

اخه ۲۰ درصد که بعضی از دوستان میگن دیگه واقعا ضرره دلیلی نداره طلا بفروشیم