2777
2789
عنوان

مریلین مونرو یه زن لوند بود که مثل اون فعلا بازیگری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست
از اون خیلی لوند تر و خوشگل تر تو همین ایران خودمون است دیگه چه برسه بقیه کشورهاواقعا نمی‌فهمم چرا ا ...

افرین دقیقا....

من خودم ترکم اما چن وقت پیش چنتا خانم از جنوب برا تفریح اومده بودن آنقدر زیبا بودن همه آقایون همکارم کاراشونو  ول کرده بودن وایسا بودن نگا میکردن انقد باحال بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دوس پسرای زیادی داشت همیشه خراباشانس دارن

😂😂😂

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

مرلین مونرو  رو اگه بهش دقت کنید واقعا لوند بود خیلی زیاد چیزی که باعث شهرتش شد همین لوندی بود وگرنه زیبا که زیاد داریم.

تمام حرکاتش چشم ،دهن ،راه رفتن ..

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
مرلین مونرو رو اگه بهش دقت کنید واقعا لوند بود خیلی زیاد چیزی که باعث شهرتش شد همین لوندی بود وگرنه ...

والا خیلی جاها مسخره هم بود بیننده خس میکنه با یه دلقک خود درگیر  طرفه....

بعدم دلبری.  طنازی میشه یاد گرفت اما 

مسله بعد ی ابنه که چراااآا لابد برا همه مردها دلبری کرد؟؟؟؟

تو غرب چون ابن مسائل شرم و حیا زیاد مطرح نیس دلبری کردن از بقیه عار محسوب نمی‌شه 

اما زنان و دختران ایرانی و خاورمیانه چون با مسله شرم.  حیا و نجابت از بچگی بزرگ میشن اجازه ندارن از بقیه دلبری کنن در نتیجه کمتر اموزش میببنن