2777
2789
عنوان

شماها جشن هالوین میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 168 پست

اره با دوستام😂😂

خوشمیگذره اخه

بهونه ای برای دورهم جمع شدن

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز.قنآد👩🏻‍🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻‍♀️   شاعر...برنامه نویس👩🏻‍💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻‍🌾 °🌤A girl with big goals°

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه 

نه توی فرهنگ ماس

نه تو باورهای ما

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیخیال بابا یه جشن بگین بخندین🫠اگه قرار باشه سخت کنیم زندگی معنایی نداره 

درسته جشن هالوین مال اروپاس اما چه اشکال داره این جشن هالوین درکنار دوستان باشیم شکلات قهوه کاپو درکنارهم بخوریم😝

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چشونه عربا ؟ درضمن کشور خودت در برابر کشور های عربی هیجی نیست

اصلا فهمیدی من چی گفتم؟😂😂

بیخیال بنده خدا ول کن

کشور خودممم؟؟

ببخشید شماامریکایی اصل هستی🦦

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️