2777
2789
عنوان

اگه کسی باهاتون قطع رابطه کنه فکر می‌کنید از سر حسادته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ، حتی اگه ۵ ساله بودمم این فکر از ذهنم رد نمیشد ! 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

حالا هرکسی که هست منظورم اینه که فخر فروخته و طرفم قطع ارتباط کرده

وقتی میخواسته عروسیش دعوتش کنه با لحن شوخی بهش گفته من فرصت ندارم کارت دعوت تو بیارم تو که بیکاری خودت بیا دنبال کارتت ببر

اینم بهش برخورده قطع رابطه کرده 

شاید بهتره یه نگاهی به خودت بندازی همیشه مشکل از طرف مقابل نیست دوطرفه به قضیه نگاه کن بعدشم جلو بودن به شوهر داشتن و بچه داشتن و شاغل بودن نیست فاکتورهای مهم تری تو زندگی هست مثل شعور -دانش و فهم -انسانیت -شرافت و...

خدا رو بخاطر موقعیتت شکر کن 

ولی دلیل نمیشه صرفا حسادت باشه شاید تصور خودته شاید چیزی ازت دیده یا حرفی یا برخوردی پشت سرش کردی به گوشش رسیده ترجیح داده رابطه باهات رو کمتر کنه 

شاید شرایط خانوادگی و مشکلات خودش باعث شده حوصله نداشته باشه 

منم اگر مجرد بودم ترجیح میدادم دور دوستای متاهلم نرم تا شرایط متاهلی اونا بهم نریزه 

واقعا اگر خودت فکر میکنی شرایطت خوبه خدا رو شکر ولی اینکه فور کنی حسودی میکنن زشته

وقتی میخواسته عروسیش دعوتش کنه با لحن شوخی بهش گفته من فرصت ندارم کارت دعوت تو بیارم تو که بیکاری خو ...

خب حق داشته 

آدم به این بی ادبی یعنی چی بیکاری خودت بیا بردار ببر 

حالا اون بنده خدا یه ازدواج کرده ۲ تا بچه زاییده الان فکر میکنه ایلان ماسکه از همه هم تو زندگی جلوتر 😂😂

_
وقتی میخواسته عروسیش دعوتش کنه با لحن شوخی بهش گفته من فرصت ندارم کارت دعوت تو بیارم تو که بیکاری خو ...

خب پس چرا پست اولو نوشتی؟؟؟ دلیلش مشخصه

نکنه خودتی قطع رابطه کردی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خب پس چرا پست اولو نوشتی؟؟؟ دلیلش مشخصهنکنه خودتی قطع رابطه کردی

آره راستش خودمم 😞

دوستم خیلی اذیتم کرده بهم زخم زبون زده

الان که فاصله گرفتم ازش همش به گوشم میرسه که میگه فلانی از حسادتشه چشم دیدن منو نداره 

آره راستش خودمم 😞دوستم خیلی اذیتم کرده بهم زخم زبون زدهالان که فاصله گرفتم ازش همش به گوشم میرسه که ...

به درک یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه

اصلا اگه مجردی اون متاهل بیخیالش شوبذار تو توهمات خودش بمونه

خوشبخت بشی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند