2777
2789
عنوان

برای‌مادرم‌ استرس دارم

80 بازدید | 14 پست

مامانم صداش گرفتهه خبلی شدید‌.حرف نمیتونه بزنه ‌ .گلوش درد میکنه شدیددددددددددد .اب دهن هم نمیتونه قورت بده .اوراژنس رفته بهش گفتن الرژی ب مواد شوینده و دخانیاته . درحالی ک مامانم سالهاست بوی اینا رو استشمام مبکنه و چیزیش نشدع تا بحال. 

رفتم تو اینترنت خوندم‌.نوشتهوممکنه سرطان حنجره باشع..اره؟😭😭😭😭خیلیی استرس دارم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
متاسفم ولی انگار اره، مامان بزرگ منم سرطان داشت علایمش همینا بود، ولی الرژی هم ممکنه باشه

با کامنتت تپش قلب گرفنممم. گریم بیشتر شد😭مادربزرگت فوت شده؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفم ولی انگار اره، مامان بزرگ منم سرطان داشت علایمش همینا بود، ولی الرژی هم ممکنه باشه

مادربزدگت یهو اینطوری شد؟

با کامنتت تپش قلب گرفنممم. گریم بیشتر شد😭مادربزرگت فوت شده؟

نه خوب شد، چهارده سال بعد طبیعی مرد😂🥲نترس احتمالا الرژیه، خون سرفه نمیکنه یا بالا بیاره؟ اگه تا هفته دیگه درست نشد ببر دکتر، چندوقته اینجوریه؟ 

نه خوب شد، چهارده سال بعد طبیعی مرد😂🥲نترس احتمالا الرژیه، خون سرفه نمیکنه یا بالا بیاره؟ اگه تا هف ...

دیروز صبح تا الان . .دکتر عمومی تو درمانگاه گفته الرژی .ولی من میگم اگه خدایی نکرده زبونم‌لال سرطان باشع و تشخیص نداده باسه چی؟

نه خوب شد، چهارده سال بعد طبیعی مرد😂🥲نترس احتمالا الرژیه، خون سرفه نمیکنه یا بالا بیاره؟ اگه تا هف ...

نهه خداروشکر خون نه .یکم سرفه میکنه و گلودرد شدیددددد داره‌.غذام‌نمتونه بخورا

نه بابا ی دفعه که ادم نمیگیره، الرژیه قطعا

برا مادببزرگ‌شما ی دفعه ای نبوده؟ .خیلی استرس  دارم.فردا دوتااامحتحان‌دارم.امروزم ۲تا امتحان داشتم.باید بخوابم بشیتم‌بخونم.ولی نمیتونم‌از ناراحتب وغموگریع و غصه

خب البته ادم ی روزع سرطان نمیگیره، یهو علایم شدید نمیگیره، الرژیه

نمیدونم😭😭😭😭دعا کن سرطان‌نباشه . من مامانم یچیزش بشه میمیرم.همش ترس از دست دادنشو دارم

برا مادببزرگ‌شما ی دفعه ای نبوده؟ .خیلی استرس دارم.فردا دوتااامحتحان‌دارم.امروزم ۲تا امتحان داشتم.ب ...

غصه نخور بابا، چندمی؟ 

نه مامان بزرگم اولش گلودرد عادی داشت بعد ی هفته لباش زخم شد بعد دو هفته خون سرفه میکرد