2777
2789
عنوان

مگه نمیگن معلما کلی خواستگار دارن پس کوووو❓

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیز بگم برگات بریزه

ی نفر ب من پیشنهاد شد پسره فقط ی پراید داره و لیسانس

بعد اون خانمه ک با من صحبت کرد گفت قصد مهاجرت داره ی پراید داره خانواده هم متوسط

منم چیزی نگفتم فقط گفتم خانواده ام شهرستان زندگی میکنن و منم وضع مالی متوسط یعنی نگفتم وقتی پرسید وضعیت مالی خانواده اتون چطوره گفتم منم همینطور

اما ب دلم نبود قبول کنم

دیگه گفتم الان درگیر ی موضوعی هستم انشالله تموم شد اما نگذانم بعد اشمایی منفی بشن و دلخوری پیش بیاد 

گفته نه و...

و دیگه پیداش نشد

نمیدونم حس کرد ممکنه منفی بشه دیگه نیومد

یا ب خاطر اینکه خانواده ام وضع مالی متوسطی داشتن و شهرستان کوچیک هستن

البته میدونم ک ادمای اون شهر این مدلی هستن فوق العاده حساب گر زرنگ رو پول پدر زن حساب باز کن و کلا پسر رذ ی مدلی میبینن ک هرچقدرم هیچی نباشه خیلی باید باج بدن بهش

کلا پرام ریخته

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

ی چیز بگم برگات بریزهی نفر ب من پیشنهاد شد پسره فقط ی پراید داره و لیسانسبعد اون خانمه ک با من صحبت ...

منم ازاین مدل سنتی ها برام پیش اومده که یه چیزی بگن دیگه نیان میدونی اینا معمولا به چندین نفر میسپارن براشون مورد پیدا کنه شاید رفتن یه جا دیگه گیر کردن😊

منم ازاین مدل سنتی ها برام پیش اومده که یه چیزی بگن دیگه نیان میدونی اینا معمولا به چندین نفر میسپار ...

نمیدونم

من بیشتر راضی بودم ک نیان چون روم نمیشد منفی بدم

ولی روی صحبتم اینه پسر هیچی هیچی منفی هم ک باشه

دختر چند لول هم ک بالاتر باشه باز ممکنه پسره هنوز خودشیفتگی دربیاره

پسرا اینمدلی ان دیگه

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌