2777
2789
عنوان

بچها وقتی حالتون خیلی بده چیکار میکنید بهتر شین لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 122 پست

یه کاغذ و خودکار بردار و بنویس . هرچی ب ذهنت میاد بنویس . میتونی توی متنت فحش بدی دعوا کنی . هررررچی تو ذهنته رو بنویس انقد بنویس ک یا اروم بشی یا به گریه بیوفتی .

من هربار اینکارو میکنم و جوابه . ذهنم تخلیه میشه کامل همه چیو مینویسم اکثرا هم همزمان با نوشتن گریه میکنم . بعدش یه حس سبکی و ازادی خیلی خوبی داره . انقد سبک میشم ک با ارامش میخوابم بعدش ک بیدار میشم واقعا رفرش شده مغزم

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیو ندارم در رابطه با این موضوع بشه باهاش حرف زدچشام ورم کرده از گریه، نمیشه برم بیروندوش گرفتم ورز ...

زنگ بزن مشاوره رایگان تلفنی که هست

فقط خودت رو خالی کن 

یا بنویس

اگر معتقد هستی و کمکت میکنه نماز بخون یا دستت رو بذار روی قلبت و یه سوره حمد بخون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مثلا میخواد بگه اره بسوز تورو ول کردم اون الان داره به خواستش میرسه که تورو به گریه بندازه

اره :)

ولی خیلی مهربون بود

نمیدونم چجوری این کارو باهام کرد

الان حس و حال کسیو دارم که بهش خیانت شده

دلم خونه بخدا

بغض گلومو گرفته

ب ت چ ؟؟؟؟؟

اونقدر آدم باید تو زندگیت بیان و برن که تو عشق واقعیتو پیدا کنی.رو آدما کلید نکن شاید خدا یکی بهتر ا ...

یه ساعته دارم گریه میکنم

اخه چجوری دلش اومد اینکارو باهام بکنه

لاقل ازدواج می‌کرد چرا بیوگرافی شو تغییر داد ک من خبر دار شم

بخدا وقتی دیدم تغییر داد و حلقه گذاشته و متن عاشقانه نوشته،  کمکم مونده بود بزنم سکته بزنم

خدا ازش نگذره الهی

ب ت چ ؟؟؟؟؟

اره :)ولی خیلی مهربون بودنمیدونم چجوری این کارو باهام کردالان حس و حال کسیو دارم که بهش خیانت شدهدلم ...

ببین الان تو گریه کنی چیزی درست میشه تو الان باید خوشحال باشی رفته چون انقدر لاشی بوده که صبر نکرده کمی بگزره چطوری ادم میتونه تو تایم کم عقد کنه پس وقتی با تو بوده با اونم بوده پس نتیجه می گیریم ازاد شدی چون اون لاشیهه

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

یه کاغذ و خودکار بردار و بنویس . هرچی ب ذهنت میاد بنویس . میتونی توی متنت فحش بدی دعوا کنی . هررررچی ...

مرسی ازت

ولی حرفی توی دلم نیست

همش دلتنگیه

اینکه اون آدمی ک فک میکردم خیلی دوسم داره دو ماهه بعد من زن گرفت

چی بنویسم اخه

دل من خون شده

ب ت چ ؟؟؟؟؟

مرسی ازتولی حرفی توی دلم نیستهمش دلتنگیهاینکه اون آدمی ک فک میکردم خیلی دوسم داره دو ماهه بعد من زن ...

همینا رو بنویس ‌. تو خودکار بگیر دستت بهو حرفای دلت خودشون میان روی کاغذ . حتی اگ خط خطی هم بکنی مشکلی نداره هدف تخلیه ذهنته . امتحان کن .

بنویس ادمی ک فک میکردم دوستم داره .... بعدم ادامه اش رو کامل کن . ممکنه با ده صفحه ذهنت باز بشه ممکنه با دو خط . امتحانش ک ضرری نداره وقت زیادی نمیبره هزینه ای هم نداره

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

زنگ بزن مشاوره رایگان تلفنی که هستفقط خودت رو خالی کن یا بنویساگر معتقد هستی و کمکت میکنه نماز بخون ...

مرسی ازت

نماز ک نمیخونم 

ولی آیت الکرسی میخونم امیدوارم آروم شم

الان تنها کسی ک میتونه آرومم کنه خداس

حس میکنم قلبم تیکه تیکه شده تو بدنم و داره ازش خون میریزه 

حس میکنم کل وجودمو پر آب جوش کردن

ب ت چ ؟؟؟؟؟

مرسی ازتنماز ک نمیخونم ولی آیت الکرسی میخونم امیدوارم آروم شمالان تنها کسی ک میتونه آرومم کنه خداسحس ...

ما هم برات دعا می کنیم و انرژی می فرستیم بهتر بشی زودتر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کاش کنارت بودیم بغلت میکردیم تا آروم بشی.شرایطت رو درک میکنم ولی باور کن این روزا میگذره

آخه کِی؟

من که با این حال تا فردا هم دووم نمیارم

بخدا انگار یه کتری آب جوش ریخته رو مغزم

اصلا نمیتونم توصیف کنم چه حالی دارم

هر چی به این فک میکنم که دیشب دستاشو گرفته و باهم چقد حرف زدن دلم میخواد بمیرم و این روزارو نبینم

ب ت چ ؟؟؟؟؟

ببین الان تو گریه کنی چیزی درست میشه تو الان باید خوشحال باشی رفته چون انقدر لاشی بوده که صبر نکرده ...

با حرفات چشام پر اشک شد

آخه اون که فرصت نداشت حتی با منم حرف بزنه

همش قربون صدقه م میرفت

وای حرفای امیدوار کننده شو یادمه

چقد دلتنگشم 

خدا ازش نگذره

زن ک گرف آخه چرا باید یه کاری کنه من بدونم

چقد نامرد

ب ت چ ؟؟؟؟؟