2777
2789

سلام قشنگا من هرماه پریودم ۱تا ۵ روز میوفته جلو مثلا ماه پیش ۳۰ام شدم ماه بعدش ۲۶/۲۷/۲۸ ام میشم همیشه بین یک تا چهار روزه دوبار پنج روز شده

من همیشه قبل پریودام استرس دارم چون دردم زیاده و حالم بدمیشه میگم جایی نباشم یوقت پریود بشم یا لباسم کثیف شه از پنج روز قبل اینطورا شروع میکنم پد گذاشتن،جایی سعی میکنم نرم که یوقت مثلا بیرونم پریود نشم حالم بدشه دیگه نتونم به کارم برسم، یا چیزای دیگه کلا خیلی استرس میکشم سراین موضوع و واقعا علاوه بر پی ام اس اینجوری هم اذیت میشم، بنظرتون دکتر میتونه قرص یا دارویی چیزی بدن پریودم منظم بشه همیشه تو یک روز باشه نهایت یک روز بیاد عقب تر؟ که هرماه بدونم کی قراره بشم انقدر اذیت نشم

بیرون میرم هرجا میرم پد میزارم از همه مهمتر هرروز مجبورم برم حموم که وقتی پریود شم تمیز باشم تا دو سه روزش 

نمیدونم چیکارکنم راهکاری دارید بگین لطفا دارم ازار میدم خودمو🫠☹️

این طبیعیه چندروزمیوفتی جلواوندفعه یه خانوم دکتری میگفت نرمالش اینجوریه منم مثل شماخیلی استرس دارم بااین تفاوت که تنبلی دارم وپریودنمیشم همیشه استرس دارم امروزنشم مهمونی میرم پدمیزارم لباس روشن میترسم بپوشم انقدرکه مصرف نوارم بالاست که حدنداره وبعضادوماه طول میکشه تا پ بشم

گاهی انسانم آرزوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این طبیعیه چندروزمیوفتی جلواوندفعه یه خانوم دکتری میگفت نرمالش اینجوریه منم مثل شماخیلی استرس دارم ب ...

وای خدایا شمام پس مثل منی تو این موضوع واقعا اذیت میشم