2777
2789

من دیروز به شدت مریض شدم و انگار افت فشار پیدا کردم جوری که سر درد وحشتناکی گرفتم گوشام کیپ شده بود و حتی نمیتونستم سر پا وایستم فوری به استادم گفتم که دیگه نمیتونم سر کلاسش باشم اونم نامردی نکرد  و با اون حال به من گفت برات غیبت میزنما خلاصه گذشت و تو راه واقعا گریه ام گرفت از اینکه من الان به کی زنگ بزنم که کمک ام کنه به حدی حالم بد بود که نمیتونستم گوشی رو دستم بگیرم با بدبختی خودمو رسوندم بیمارستان و بی اعصاب بودن پرستار و پزشک رو تحمل کردم من تو اون وضع حالی نبودم که بتونم طبقات رو بالا پایین برم برای سرم و گرفتن دارو ولی با گریه همه این کار ها رو انجام دادم و فهمیدم چقدر بزرگ شدم و فهمیدم چقدر تنهام اون لحظه حتی نمیتونستم به کسی زنگ بزنم حتی خجالت میکشیدم از کسی درخواست کمک کنم نمیخواستم مزاحم کسی باشم و واقعا دلم گرفت امیدوارم هیچ کس تو شرایط من گیر نکنه 

بچه ها شهر خودتون تا میتونید دانشگاه برید من اینجا کلی فامیل دارم و تنهام 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

فامیل ها خیلیاشون به درد نمیخورن مثل فامیل های من

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم فامیل وقتی فامیله آدمه که یه جا به کار آدم بیاد در غیر این صورت فقط فامیلی هامون یکیه

من دوستا و همکلاسیم هام بیشتر به دادم رسیدن تا فامیل 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من دوستا و همکلاسیم هام بیشتر به دادم رسیدن تا فامیل

همکلاسیاتم هیچکار نکردن کنارت باشن

چیزی به استاد حتی بگن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم