2777
2789

اگه هر روز سوره بقره گوش بدیم دوتامون 

اگه هر روز حصارخضری بخونم بهش فوت کنم

اگه هر روز ذکر بگم براش 

آب قرآنی بدم بخوره یا باهاش حموم کنه 

هیچ جادویی بهش اثر نمیکنه؟:))

به من که اثر میکنه😫 هر روز بدتر از دیروز میشم خدا حافظ بچمه نه؟ فرشته هاش هوای بچمو دارن میدونم 🥺

نمیزاره آسیب بزنن بهش🥺

تو همین سایت لنتی خیلیا گفتن با جادو بچمون فلان شده...

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

تو اونی نیستی میگفتی بچه آن به دنیا بیاد میکشنش؟ یا یکی دیگه بود

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونم بچم دنیا اومد ولی باز میگن نمیمونه

این کارا رو نکنی هم باز محافظت میکنه

اخه خیلی تحت تاثیر طلسم و جادو ام من حالا گیر دادن ب بچه مظلومم

بلهههه صد درصد خدا حواسش به بچت هس

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خودشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همونم بچم دنیا اومد ولی باز میگن نمیمونه

تو میگفتی حتی به دنیا نمیاد بهت گفته بودم دنیا میاد دست خداست بهتره بشینی فقط بچه آن رو با شادی بزرگ کنی که خدا هم بزرگش می‌کنه 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خودشه

اره فهمیدم 

فکر کنم همونه

اره خودشه

به هر چی فکر کنی سرت میاد خواهشن فکرت رو جای بد نبر خدا خودش مراقب همه ی فرشته کوچولوهاس

از فرشته کوچولوی منم مراقبت میکنه؟😭