2777
2789

من حدود ٤ ساله كه ازدواج كردم تو اين چهارسال براى همه ى مناسبتها سعى كردم شوهرم رو سورپرايز كنم و با پس اندازم كادوى با ارزشي براش بخرم مثلا پارسال براى تولدش يه پلي استيشن خريدم كه حدود ٢ميليون تومن شد ولي برعكس اون تا حالا هيچ تلاشي براى سورپرايز كردن من نكرده مثلا همين هفته پيش روز تولدم يه بلوز خيلي معمولى برام گرفته بود كه حتي كادوش هم نگرفته بود همين و بس

منم از اونروز باهاش سرد صحبت ميكنم ميخواستم راهنماييم كنيد كه به نظرتون بهش بگم چرا ناراحتم يا اينكه اگه بگم خودم رو كوچيك ميكنم

نه نیاز نیست بگی شما هم پس اندازتو برا خودت نگهدار نه خودت بگیر نه ب اون بگو

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی محیط اروم بیرون خونه مثلا پارک موقع قدم زدن بگو دوست داری به این مسائل بیشتر توجه کنه قبلشم از نکته های مثبت رفتاریش یکم بگو

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه مدت باید دست از پارو زدن برداشت

ک طرف مقابل هم

سعی کنه خودشو نشون بده و فرصت انجام خیلی کارها رو پیدا کنه

حرف نمیزنم 

عمل میکنم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تو ی محیط اروم بیرون خونه مثلا پارک موقع قدم زدن بگو دوست داری به این مسائل بیشتر توجه کنه قبلشم از ...

بارها بهش گفتم ولى از اين گوش ميشنوه از اون گوشم ميده بيرون

دوستان درست میگن واسه خرید کادو هیچ وقت به پس انداز خودت دست نزن مواقعی که پول بهت میده و یا از خریداتون تهش پولی می مونه کنار جداگونه ذخیره کن واسه کادو اگهودیدی گفتی و به خرفات گوش نکرد دیگه براش کادو نخر. تا توقع نداشته باشی واست جبران کنه بعضیارو هرچی بهشون بگی توجیهشون هم کنی بازم خنگ میشن و فراموشکار

هرکسی یک دلبرجانانه دارد من تورا  

بستگی به طرفت داره ... یکی،از دوستامم مشکل شما رو داشت زمان برد تا درست بشه...با لوندی متوجه ش کرد که کادو گرون دوست داره...بالاخره قطره ابم باشه کم کم کوهو می شکافه..الان شوهره متوجه شده که چه کادوئی واقعا همسرشو خوشحال می کنه ...سرد نباش ...کادویی هم نگیر که بعدا پشیمون بشی...یهو هم ارزش ریالی کادوتو پایین نیار همیشه چیزای خوب بگیر...راه دوری نمی ره خودتونید همسرت با تو فرقی نداره ...ضمنا دلت خواسته اون موقع این کارو اول برای دلت انجام بدی هیچ وقت سرزنش نکن خودتو ...نه تنها این بلکه برای هر کار خوب دیگه ای در مقابل دیگران.

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

من قبل چن روز مونده به تولدم به شوخی میگم برام چی میخوای بخری و از این حرفا خودش برام یه چیز خوب میگیره دیگه ساردا هم من یادم نمیمونه خودش کیک اینا میگیره یا کادو ...وقتی صحبتش تو جمع اینا میشه چن بار گفتم که برام مهمه این مناسبتا دیگه گوشی دستش اومده ولی وجدانن من خودم چیزی نمیگیرم براش😐