2777
2789

لطفا همشو بخونین فقط جواب سوالم رو‌بدین نیاز به نصیحت و تصمیم گیری برای تموم شدن رابطه ندارم.❤️‍🩹

ما تو ربات چت آشنا شدیم،یک سال میگذره که باهمیم چندروز پیش از ربات برام پیام اومد (اون ربات که توش آشنا شدیم نه ،یه ربات دیگه و این اکانتم رو نداره رو شماره مامانمه برای گروه های دانشگاهم داشتمش)یکی درخواست چت داده بود درخواست +۱۸تا عکس پروفایلشو که دیذم خیلی خیلی شبیه اون بود اما چون از نزدیک ندیدمش کامل مطمئن نبودم ب آبجیم نشون دادم کفتم آره خودشه منم باهاش چت کردم گفتم ی عکس دیگه بفرس ببینمت جز پروفایلت گفت نمیشه اول تو ویس بده منم گفتم نه الان نمیشع یدفه غیبش شد صبح دیدم چتو بسته ،دوباره بهش درخواست چت دادم خلاقه رفتم پی ویش گفتم عکس خودش ویدیو مسیج داد که سه ثانیه ای پاک شد خیلی تار بود کامل نتونستم ببینم هرچقد گفتم ویس بده نداد ،شب که رلم زنگ زد بهش گفتم یکی بهم درخواست چت داده این تویی اره،قسم خورد نه بخدا تو دیوونه ای و فلانی (قبلا هم قسم دروغ خورده بود)گفتم پس برو پیویش ببین کیه اونم رفته بود باهم دیگه فحش و فحش کاری ،پسره ایموجی خنده هم اون وسط فرستاده بود (احساس کردم دوستشه و این چت فیکه)منم رفتم به اون یارو تماس گرفتم داخل تلگرام ولی خب ینفر دیگه بود.من احساس میکنم خودشه،اما از داخل اکانتای تلکرامش عکس داد فقط دوتا اکانت داشت که هردوتاشو دارم یکیش اصلا آنلاین نمیشه،یکیشم فقط بخاطر من آنلاین میشه خیلی عجیبه اگه اون اکانت خودشه پس چرا رو گوشیش نیس،آنقدر که فکر کردم دارم روانی میشم..شما نظرتون چیه؟

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه گفتی وسط چتشون ایموجی خنده بوده مشکوکه

اهوم،ولی خب اینم هست که دوتا اکانت رو گوشیش داشت فقط،از همونام استفاده نمیکنه اصلا آنلاین نمیشه تو گوشیشم‌دو خط داره ک خودم دارمشون زنگ هم زدم ی یارویی جواب داد و ..نمیدونم بازم

.

مجازی اصلا اصلا خیلی اعتماد نکن و خیلی روش حساب باز نکن.. وقتی یه پسر خودتو به خانوادش معرفی کرد واومد خاستگاری روش حساب کن.. مجازی اصلا شناخت سخته.. اونی که نشون میدن نیستن.. البته ادم خوبم هست اما کم.. من تجربه کردم.. فکرتو بزار برا کار درس زندگی..