بچه ها روم به دیوار من پریروز مدفوعم سفت بود و خیلی زور زدم تا دفع بشع بعد باعث شد دیواره مقعدم سوزش گرفت و یکمی خون اومد ولی به حدی سوزش شدید بود ک نتونستم دیگه ادانه بدم و بلند شدم و غروب رفتم دستشویی باز میسوخت دیروز اوکی بودم سوزش کمی داشتم اما امروز با اینکه مدفوعم نرم بود اما یکم سوز گرفت و یه عالمه خون اومد و حس کردم داخل مدفوعم یکم خونه حالا نمیدونم از مقعدم ریخت یا نه چون قطره قطره خون میومد
احتمالا براهمون یبوسته.. ادامه داشت برو دکتر.. تا معاینه نشی قطعی نمیشه گف اینجام کسی دکتر نیس.. یا شقاق وهموروییده.. یا یبوست.. یا علتای دیگ گوارشی معده یاروده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از یبوست شدید زخم شده اسفنگترت . یا همون ماهیچه مقعدت
مراعات کن یبوست نشی . اب زیاد بخور سبزی و سالاد و روغن زیتون
خاکشیر آلو درست کن صب ناشتا بخور
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
ببین تجربه داشتم قبلا متاسفانه راه هایی که بهت میگم امتحان کن اولا تحرک داشته باش چایی نخورررر به جاش هرروز کلی آب بخور، ورزش کن، کره بخور، خلاصه شکمتو روان نگه دار نگران نباش احتمال زیاد شقاق گرفتی از مقعدته، همیشه غذا زیاد بخور چون گشنگی خودش باعث یبوست میشه، انار مصرف نکن، و اینکه حتما حتما برو داروخونه پماد سیاه بگیر بعد روی مقعدت و از داخل با یک گوش پاک کن اندازه یه بند انگشت پماد بزن داخل یکم بچرخون اینکارو هرشب تکرار کن تا زخمت از داخل خوب بشه و دیگه حواست باشه یبوست نشی رعایت کن حتما خوب میشی خودم همینطور خوب شدم آها راستی اگر کلا هم سابقه یبوست داری مثل من روغن زیتون همراه وعده های غذاییت استفاده کن من خداروشکر با این روشها نتیجه گرفتم