2777
2789

تو رو خدا چه راه حلی بلدین چقدر باید بهشون چرک خشک کن و شربت بدم لان دوباره بچه یک سالم سرما خورده سرفه می‌زنه چیکار کنم چی بهش بدم که دیگه سرفه نزنه آبریزش بینیش قطع بشه به جز شربتو شیمیایی سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه به خصوص دخترم ۸ سالشه

متاسفانه مریض بشن باید اجازه داد پروسش طی بشه و فقط تقویت بشن 

ولی برای پیشگیری اول یه آزمایش بگیرید ببینید چه املاحی کم داره که بیشتر رو همونا تمرکز کنید 

ولی به طور کلی شربت ایمونیسم میگن خیلی خوبه همه تقویتیای لازم داره

برند سانستول که میگن بهترم هست عنوانش ایمونو سانستوله فکر کنم 

رکنای اساسی سیستم ایمنی ویتامین دی و زینک و ویتامین سی هستش اینا تامین بشه اوضاع اوکی میشه 

اگه اینا میزانش خیلی پایین باشه مکمل در حد معمول جوابگو نیس باید ذخایر رو جبران کرد اول و اینکه در اثر کمبود اینا واکسنم حتی نمیتونه جلوی بیماری رو بگیره زیاد 

ممکنم هس بر اثر آلرژی فصلی اینطوری بشن که تو بچها خیلی شایع هس اکثرا تا یه سن خاص خیلی مریض میشن به یه سن که برسن بهتر میشه کنترل کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های منم همین بودن روانیم کرده بودن انقد مریض میشدن

الان ایمیونس میدم بهشون شکر خدا خیلی بهتر شدن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨