2777
2789

کسی برده؟میخام ببرمش ولس اطلاعات کافی ندارم..چجوریه..چیکارمیکنن...راهنمایی کنید...توی یک جلسه میتونه تشخیص بده...

دیگه ویزیت ها اونجورین 

نبردم ولی خوب کاری کردی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیو تشخیص بدن

ک چرا انقدر اشتباه های عجیب داره تو املاش.

یا اینکه‌ملا چرا پرواز رو مینویسه پرباز..تزین‌جیزا...یا این‌که‌گیجه یکمی..شاید خوب‌نمیشنوه..شاید من خوب تلفظ نمیکنم...بچه م باهوشه...مشخصع..ولی موقع نوشتن زیرو رو‌میشه

خوبه . ارشد کمتر هست 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

متوجه نشدم

میگم روانشناس دکترا قطعا هزینش بیشتر هست 

خودم روانشناسی خوندم ... اگر کودک لازم داره حتما ببرین 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم