2777
2789
عنوان

برا همینه مامانا پسر دوستن 🤨

842 بازدید | 95 پست

دیشب مادرشوهرم  مریض بود رفته بودن دکتر 

من دیدم شوهرم خیلیییی نگرانه گفتم پاشو بریم پیش شون ولی خب مشکلی نداشتن و یکم سردرد اینا بود 

دیگه میوه ازخونه برداشتم گفتم بریم اونجا بخوریم دور هم 

وای شوهرم انقدر نگران مامانش بود کیف کردم 🥹 میوه براش پوست کند انار دون کرد و گذاشت جلوش کلی درباره حالش پرسید ازمایشارو دید نوبت دکتر گفت اصلا خیلی قشنگ نگران بود 

ذوق مرگ شدم یعنی پسر منم همینقدر مامانشو دوس داره 😍 🥺

برا همینه مامانا پسر دوستن چون خواهر شوهرام ندیدم ازاین کارا بکنن  ؟؟؟؟؟ 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به ادمش داره

واقعا؟ یعنی همه پسرا اینطوری نیستن؟ داداشمم خیلی مهربونه بابامم خیلی مامانشو دوس داره من فکر کلا پسرا اینطورین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان مرد ستیزا حمله میکنن و بهت انگ زن ستیزی میزنن 😐😐

ولی آره پسرا خیلی حامی هستن،دختر همدمه، پسر حامیه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

وای خدا منم از رفتار و ذات شما ذوق کردمممم😍

فدای تو بشم 💋💋💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر خوش قلبی اسی 

قطعا پسرت عاشق همچین مادر فرشته ای میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴