2777
2789
عنوان

با پسرایی که خواهر ندارن ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجیح میدم شوهرم هیچ کار نکنه ولی برادر نداشته باشه و جاری نداشته باشم که دارم 🤣

وای من از خواهرشوهر حالا بیزارم ۸تاااا عمه دارم دلم برا مامانم کبابه🤣🤣

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

از اون گذشته فوق العاده زن دوستن من همسرم خواهر نداره ۳ تا برادرن سه تاشونم شدیداً زن دوووست تا دلت ...

وای مامان پارتنر منم برام هعی لباس میخره به مارتنرم میگ یعنی ازدواج کنید میزاره موهاشو شونه کنم😂🤦‍♀️

انقدر واسه دوس پسرمم جهاز گرفته قابلمه لیوان پتو بشقاب🤣🤣بچم خیلی دختر دوس داره از من جهازش کامل تره دوس پسرم

والا من چند تا خواهریم داداشمون برامون خونه میچینه از کدبانوئی گذشته چه ربطی به خواهر داره

خب اره به تربیت ولی اینایی ک خواهر تدارن مادرشون بیشتر بهشون کار داده 

و جهت شوخی اینو گفتم😁

به عنوان یه مادر که سه تا پسر داره بدون دختر حرفت رو تایید می کنم ،همین الان یکیشون جارو زد یکی دادا ...

😁😁بهترین کار خدا حفظشون کنه براتون

به عنوان یه مادر که سه تا پسر داره بدون دختر حرفت رو تایید می کنم ،همین الان یکیشون جارو زد یکی دادا ...

چه خوب تربیت کردی آفرین 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

تایید میکنم😂❤️

شوهر منم خواهر نداره پدر و مادرشم از بچگی همش سرکار بودن هم آشپزیش خوبه هم خونه داریش واسه همین روی سر بنده جا داره😁

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…