2777
2789

سلام به همه دوستای گلم ممنونم که تو این چند روز اینقد هوامو داشتین و بهم پیام دادین همونطور که میدونین من مهدیه هستم و 27 سالمه و حدود دو ساله عمل تطبیق جنسیت رو انجام دادم و یه خواستگار برام پیدا شد که توضیحات کاملشو تو تاپیک های قبلیم دادم 

پنجشنبه شب با این آقا رفتیم یه رستوران سنتی من چادر سرم کردم یه مانتو آبی پوشیدم با روسری سفید و آبی شلوار مشکی جوراب شیشه ای مشکی و کفش کالج مشکی یهو دیدم اونجا باید کفشمون رو در بیاریم یکم موذب شدم جوراب اینقد نارک پوشیدم گفتم کاشکی کلفت تر پام میکردم البته سریع کردمش زیر چادرم بگذریم از ظاهر و اینا

اول بحث بهش گفتم که من باید یه سری حقیقت ها راجب خودم بگم بهتون اونم با استرس و تعجب گفت بفرمایید من گفتم راستش من نمیتونم هیچوقت بچه دار شم یهو جا خورد گفت براچی و از کجا میدونید و قضیه عمل کردنم از پسر به دختر رو براش تعریف کردم خیلی خیلی براش عجیب بود حرفاش و انگار باورش نمیشد 

یکم دیگه از گذشتم گفتمو و اینکه چقد الان زن کاملی هستم و چقد انگیزه دارم برا زندگی مشترک و چقد خوشم اومده ازش و اینا و تو راه برگشت تو ماشین گفتش که من اصلا با قضیه ی عمل کردنم مشکل نداره و از ظاهر و رفتارم خیلی تعریف کرد ولی بچه دار شدن خیلی براش مهمه و این خواستگاری همین جا پروندش بسته بشه قشنگ مطمعن بودم به خاطر شعور و شخصیت بالاش بود که بچه دار شدن رو شیک بهانه کرد که من ناراحت نشم 

من با اینکه خودمو آماده کردم بودم برا شنیدن این حرف ولی خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو میکردم ناراحت شدم و شکستم یه جورایی امیدم ناامید شد و سخت بود برام یه سه روزی طول کشید خودمو جمع و جور کنم ولی الان راضیم به رضای خدا

ممنونم ازتون دوستتون دارم

بچه دار شدن برا خیلی ها مهمه

تغییر جنسیت تو ایران خیلی ها ازش اطلاعی ندارن

اگه با واسطه هست به واسطه شرایطت رو بگو تا از اول کسایی بیان که با تو هماهنگ باشن

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دار شدن برا خیلی ها مهمهتغییر جنسیت تو ایران خیلی ها ازش اطلاعی ندارناگه با واسطه هست به واسطه ش ...

حتی بعضی یا خیلی وقتا خود خونواده هم  بچشون رو برا همیشه از خونه بیرون میکنن

یعنی تی خونواده هم ممکنه همچین چیزی رو باور نکنن یا نپذیرن

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه دار شدن برا خیلی ها مهمهتغییر جنسیت تو ایران خیلی ها ازش اطلاعی ندارناگه با واسطه هست به واسطه ش ...

بله درسته حرفتون ولی دوس داشتم خودم امتحان کنم خواستگاری و خواستگار داشتن رو

عزیزم مطمئن باش خدا برات یه بهتر درنظر گرفته 

اونی که ادم زندگیت باشه قطعا کنارت خواهد موند و چه بهتر ادمایی که متعلق به ما نیستن هر چه زودتر از زندگیمون برن

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

شما باید با کسی ازدواج کنید که ایشونم عمل تطبیق جنسیت انجام داده باشن چون به هرحال کم پیدا میشن مردهایی ک جلسه خواستگاری قبول کنن بچه نمیخوان عزیزم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بنظرم شما دنبال خواستگاری و آشنایی سنتی نباش..امکانش نیست با کسای دیگه‌ای که عمل کردن کانکت بشی و از ...

چرا تو انجمن هستن امثال خودم ولی شاید همه شرایط ازدواج جور نباشه