2777
2789
عنوان

با یه عروس خانم روبوسی کردم 😨

447 بازدید | 28 پست

دیشب تو مولودی 

با عروس دوست مامانم روبوسی کردم 

یه چیزی سیخ سیخ میرفت تو صورتم 😨 

فکر کنم موهای صورتش بود   قشنگ موقع روبوسی احساس کردم عین سوزن میرفت تو صورتم 😨 

خدایااا  آخه چرا صورتشو شیو نکرده بود 

یا جنس صورتش اونجوری بودد😩

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ریش داشت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روبوسی خیلییی بدم میاد

تو شهر ما قدیمی ها دست بوسی میکنن اون خیلی بدتر

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من هرکسو ببوسم در واقع نمیبوسم هر دو طرف صورتمو میبرم طرفین اصلا لمس نمیشه

منم همین طور بخاطر همون موهای صورتش رفت تو صورتم

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

اگه شیو نکرده بود سیخ نبود

چون مو رو بزنی سیخ میشه😂

هرچیم بلندباشهدب سیخ نمیرسه که😬مردا سیخ دارن چون ریشاشون کلفته برای زن که اونجوری تمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اگه شیو نکرده بود سیخ نبودچون مو رو بزنی سیخ میشه😂هرچیم بلندباشهدب سیخ نمیرسه که😬مردا سیخ دارن چون ...

آره برا عید ک روبوسی میکردیم چ بد بود

باژیلت بزنی زبر میشه

من یه عمره با تیغ  شیو میکنم  برا من اونجوری نیست