2777
2789

من مرغ ابپز شده که کامل ابش جذب مرغ بشه رو ریش میکنم بعد کلم خورد شده یعنی کامل خوردوریزبشه روباخیارشون خوردشده لای نون میزارم اما شنیدم باید مرغ روبا پیازوادویه تفت بدی 

ولی من پیاز خوردشده وسیروادویه ونمک وهمچی روبه همون اب اضاف میکنم 

شمابرای بچه هاتون چطوری درست میکنید

غیر از این دیگه چه ساندویچ هایی میزارین که پروتئینه باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کی میگه باید تفت بدی حتما؟ اینجوری که سالمتره براشون خیارشور کاهو گوجه سس هم میزنی براشون؟فلافلم ...

خیارشوروکلم میزنم میزنم وکمی سس 

اره درسته اینجورسالمتره 

ولی بیشتر ساندویچ تخم مرغ ابپز میزارم 

من کلم نمیریزم. کاهو قاطیش میکنم. هم میتونی با پیاز تفت بدی هم میتونی بدون تفت دادن درست کنی

من قارچ و فلفل دلمه و ذرت هم میریزم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

گاهی  روش ابپز شدن که گفتی

گاهی سینه مرغ رو ریز ریز میکنم با سیب زمینی نگینی و پیاز نگینی تفت میدم خوب سرخ شد لای نون میریزم ی کوچولو سس میزنم و لوله میکنم

فلافل 

یا الویه

یا شامی یا کتلت 

رو هم ساندویج میکنم


قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

من دستوری که درست میکنم و خیلی خوب میشه را از پیجم اینجا کپی میکنم:

دستور غذا

🎃 سالاد الویه با کدو حلوایی؛ یک ترکیب پاییزی و متفاوت!


این سالادِ ساندویچی، ورژن جدید و خوشمزه‌ای از الویه‌ی کلاسیک است که با طعم ملایم کدو حلوایی، تجربه‌ای خاص به شما می‌دهد.


مناسب برای: تهیه هشت ساندویچ


مواد لازم


مرغ: ده عدد فیله مرغ


کدو حلوایی: پتج برش دایره‌ای (به ضخامت حدود یک بند انگشت)، هر دایره به چهار قسمت تقسیم شود.


یک بسته چیپس خلالی


ادویه‌ها: یک قاشق مرباخوری سرپر زردچوبه و یک قاشق مرباخوری سر خالی نمک


آب: دو و نیم لیوان


سس و طعم‌دهنده‌ها (به میزان دلخواه):


سس مایونز (ترجیحاً مهرام)


خیارشور ریز خرد شده (ترجیحاً سرکه‌ای)


آب سه عدد لیموترش سبز تازه


طرز تهیه


۱. پختن مرغ و کدو حلوایی:


فیله‌های مرغ، تکه‌های کدو حلوایی، زردچوبه و نمک را به همراه آب در یک قابلمه بریزید.


قابلمه را با در بسته و روی شعله‌ی کم به مدت چهل و پنج دقیقه بگذارید تا کاملاً بپزند.


۲. آماده‌سازی مواد الویه:


پس از پخت، فیله‌های مرغ را از قابلمه خارج کرده و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.


(نکته: آب و عصاره غلیظ مرغ باقی‌مانده را می‌توانید به صورت سوپ مرغ جداگانه سرو کنید.)


تکه‌های کدو حلوایی پخته را نیز با چاقو به قطعات کوچک و ریز خرد کنید.


۳. ترکیب نهایی:


مرغ خرد شده و کدو حلوایی ریز شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.


سس مایونز (به میزان دلخواه)، خیارشور ریز خرد شده و آب لیموترش‌های سبز را به مواد اضافه کنید.


همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.


۴. سرو ساندویچ:


از مخلوط آماده شده داخل نان باگت بگذارید.


برای طعمی ترد و لذیذ، مقداری چیپس خلالی روی سالاد داخل ساندویچ اضافه کنید و بلافاصله سرو نمایید.

این مدلی هم عالی میشه:

دستور ویژه ساندویچ خیلی خیلی خوشمزه مرغ که حتی بچه های بد غذا را جذب میکند.

یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم.

پیاز را با ۴ قاشق روغن تفت میدهیم.

سینه مرغ را موقع خرید، قصاب برایمان دراز دراز شبیه فیله مرغ برش داده است. ۵ قطعه درازی یا بیشتر به سلیقه خود برداشته و اندازه بند انگشت برش میزنیم.

مرغها را  به پیاز اضافه کرده تفت میدهیم و مدتی هم دربش را میبندیم تا خودش آب بیاندازد و بپزد. تا الان نمک نزدیم. به هیچ عنوان آب نمیزنیم.

حالا که آبش تمام شد دو قاشق آرد اضافه میکنیم و سه دقیقه تفت میدهیم. حالا یک قطعه کره هم اضافه کرده یک قاشق مرباخوری سرخالی نمک هم ریخته و هم میزنیم و دو لیوان شیر سرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ و سفت شود.

عملا با اینکار سس بشامل را داخل مرغ درست کردیم.

کمی که سرد شد، لای نان باگت میگذاریم و رویش کمی چیپس خلالی اضافه میکنیم.

نوش جان

طعم فوق العاده ای دارد.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز