من دستوری که درست میکنم و خیلی خوب میشه را از پیجم اینجا کپی میکنم:
دستور غذا
🎃 سالاد الویه با کدو حلوایی؛ یک ترکیب پاییزی و متفاوت!
این سالادِ ساندویچی، ورژن جدید و خوشمزهای از الویهی کلاسیک است که با طعم ملایم کدو حلوایی، تجربهای خاص به شما میدهد.
مناسب برای: تهیه هشت ساندویچ
مواد لازم
مرغ: ده عدد فیله مرغ
کدو حلوایی: پتج برش دایرهای (به ضخامت حدود یک بند انگشت)، هر دایره به چهار قسمت تقسیم شود.
یک بسته چیپس خلالی
ادویهها: یک قاشق مرباخوری سرپر زردچوبه و یک قاشق مرباخوری سر خالی نمک
آب: دو و نیم لیوان
سس و طعمدهندهها (به میزان دلخواه):
سس مایونز (ترجیحاً مهرام)
خیارشور ریز خرد شده (ترجیحاً سرکهای)
آب سه عدد لیموترش سبز تازه
طرز تهیه
۱. پختن مرغ و کدو حلوایی:
فیلههای مرغ، تکههای کدو حلوایی، زردچوبه و نمک را به همراه آب در یک قابلمه بریزید.
قابلمه را با در بسته و روی شعلهی کم به مدت چهل و پنج دقیقه بگذارید تا کاملاً بپزند.
۲. آمادهسازی مواد الویه:
پس از پخت، فیلههای مرغ را از قابلمه خارج کرده و به تکههای کوچک تقسیم کنید.
(نکته: آب و عصاره غلیظ مرغ باقیمانده را میتوانید به صورت سوپ مرغ جداگانه سرو کنید.)
تکههای کدو حلوایی پخته را نیز با چاقو به قطعات کوچک و ریز خرد کنید.
۳. ترکیب نهایی:
مرغ خرد شده و کدو حلوایی ریز شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
سس مایونز (به میزان دلخواه)، خیارشور ریز خرد شده و آب لیموترشهای سبز را به مواد اضافه کنید.
همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۴. سرو ساندویچ:
از مخلوط آماده شده داخل نان باگت بگذارید.
برای طعمی ترد و لذیذ، مقداری چیپس خلالی روی سالاد داخل ساندویچ اضافه کنید و بلافاصله سرو نمایید.