2777
2789
عنوان

چقد همه بوی عرق میدن اه

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 66 پست
تاکید نکردم یه بار گفتم. شماها ریپ می‌زنید میگید چرا نظر میدی منم جوابتون رو میدم

چراعصبی هستی،ازتاپیک بیابیرون.ب همین راحتی

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشت خیلی مهمه، ولی اینکه پسری که هیچ کدوم از معیارهات رو نداره رو فقط بخاطر بهداشت انتخاب کنی، عج ...

با دونفر ک بیرون رفتم دیدم حداقل تیپ و بهداشت رو داره جای هرچی ک نداره، بجاش منو خیلی دوس داره

بی ادب.با بی ادبی تو، و با فحش دادنت، واقعیت تغییر نمیکنه.

مشکل بینایی داری؟

کجای جملم فحش داشت؟

اگه منظورت کلمه تفت دادن چرت و پرت بود این فحش نیست 

بعدشم واقعیت چیه؟ هر دختر و پسری باید وارد ارتباط شه ادمشو بشناسه بعد ازدواج کنه نسل ازدواج سنتی خدارو صدهزار مرتبه شکر منقرض شده دیگه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

مشکل بینایی داری؟کجای جملم فحش داشت؟اگه منظورت کلمه تفت دادن چرت و پرت بود این فحش نیست بعدشم واقعیت ...

با ادب باش.

درباره ازدواج هم من نظری ندادم و با کسی در سطح ادب تو، در مسائل دیگه هم کلام نمیشم

با ادب باش.درباره ازدواج هم من نظری ندادم و با کسی در سطح ادب تو، در مسائل دیگه هم کلام نمیشم

من درکمال ادب جواب دادم هیچ جای صحبتام بی ادبی نبود 

شما نوشتید ارتباط با نامحرم و  پاکیزگی درون منم گفتم اول وارد ارتباط باید شد و بعد دوست شدن و شناخت ازدواج کرد

اتفاقا خوشحال میشم ریپ نزنی خانم پاستوریزه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A