2777
2789
عنوان

خانوما هفته 20 بارداریم ولی آخه هیچ علایمی نداشتم و ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 48 پست
مگه نرفتی انومالی عکس ان تیتو بزار ببنیم خب منم مثل تو وسواس گرفتم به من احتمال دادن پسر اما باورم ن ...

ازمن خیلی تیره شده پس برا اینه . ولی لکه بینی نه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اخه سونو تو هفته 16 گفته دختره خودشم گفت صددرصدولی همه میگن پسره موندم خودمم

اخی میخوای وسیله بخری؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از بنده گان برگزیده خدایی اسی 😂🤣 من هفته ۱۷ مردم و زنده شدم تا الان 😂

منم همش میگم یعنی از کی سخت میشه😂😂😂

بخدا حالم ازبس خوبه نمیتونم ناز کنم مثل بقیه همه جا کار میکنم میرم میام گاها میگم خاک تو سرت ناسلامتی بارداری یه کم کمر شکم بهونه میکنم میشینم😂😂

سونو گفته دختره

ان تی یا انومالی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم همش میگم یعنی از کی سخت میشه😂😂😂بخدا حالم ازبس خوبه نمیتونم ناز کنم مثل بقیه همه جا کار میکنم ...

خخخخ الهی خدا بچتو حفظ کنه برات من ک تا الان پدرم در اومده الان ۱۷ هفتم ، هر هفته سرم ، بد غذایی شدید، نفخ و معده درد فضاییییی، کمر درد و هزار تا چیز دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره اسباب بازی و لباس دیدنی انقد ذوق میکنم ولی شک افتاده به دلم نمیزاره چیزی بگیرم از سونو زیاد هم خ ...

حالا صبر کن تا سونو بعدی

ولی من دوقلو پسر باردار بودم میمردم برا سالاد شیرازی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
انومالی هفته16

انومالی زود نرفتی ب من گفت قبل هفته ۱۸ نمیشه بعدش بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40