2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد این لباس و عروسی بپوشه آبرومون ببره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی منم مذهبی نیستم ها، ولی خب زیبا هم نیست. اون گل های قسمت کمر خییییلی ارزون نشون میده لباس رو. ...

آره بابا 17 سالش 😭😭 من میترسم آبرومون بره 😭

کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم

تو فکرمه یواشکی لباس رو قائم کنم 😭😭

نه اون موقع میفهمه

بردار لباسارو اتو کن برای عروسی

اونم اتو کن

بعد اونو از قصد بسوزون 

بهش بگو واااااااااااااااااااااااای سوختتتتتتت

بعد خودتو یکم الکی ناراحت کن که انگار از قصد نبوده بعد معذرت خواهی هم کن باور کنه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

چرا عروسی ها اینجوری شده؟! چند وقت پیش رفتم یه مراسم سمت شوهرم. خواهر داماد به حدی یقه اش باز بود که نوک سینه اش موقع حرکت معلوم بود. خواهر عروس هم به سوتین مخملی با شلوارک پوشیده بود.

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
آره بابا 17 سالش 😭😭 من میترسم آبرومون بره 😭

و اینکه بهش بگو تو پینترست و اینا بچرخه لباسای قشنگ تر پیدا کنه. بچه نوجوون رو تاکید کنی رو حجاب بد تر میکنن. بگو میخوایم لباس قشنگ تر بگیریم و اینا