2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد این لباس و عروسی بپوشه آبرومون ببره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 82 پست
اتفاقا خیلی پروعه نه ما مذهبی نیستیم خانواده عروس مذهبی هستن 😭💔بعد ازونور باغ گرفتیم هزینه کمتر در ...

نگو زشته لختیه

بگو بی کلاسه ،از مدافتاده 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین نظراتون بده بخونه

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

تو باغ گرفتیم هزینه کمتر دراد چون

آها از اون لحاظ

بله دیدم ولی ندیدم مذهبیا این لباساروتو مجالس مختلط بپوشن.

واقعا هم جلفه برای دختر ۱۸ ساله .

متقاعدش کن لباسهای درخور سنش جذابترش میکنه.این مدل لباس مناسب خانم غیرمذهبی ۳۰ به بالاست

راحتش بزار خودش باید ب درک برسهباید بپوشه بعد اگر معذب بود و اذیت شد دیگه واقعی درک میکنه و نمیپوشها ...

مسئله اینه عروسی برادر جای همچین فرصت دادنی نیست

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین اگ مذهبین اونا میان با چادر و روسری میشینن احتمالا

واقعا ممکنه دعوا شه با این لباس

زشت هم هس لباسه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

من سیزده ساله تصمیم دارم همچین چیزیو بخرم برا خاطر شوهرم 🫤 این لباس شبه ، البته اینکه زشته من یه مدل خوشگلترش تو ذهنمه.

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

این لباس اخه کلا از مد افتاده با بازیش کاری ندارم اما مدلش اون سنگای وسطش همه چیش خیلی قدیمیه 

حتی اگر میخواد لختیم بپوشه مدلای خیلی قشنگ تری هست 

هعی اصرار نکن برای حجاب و..  بدتر میکنه بگو از مد افتاده

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨