2777
2789
عنوان

مامانم اعصاب برام نذاشته دیگه

85 بازدید | 12 پست

دوتا بچه دارم

شب ساعت ۹نیم میاد خونمون تا ۱۲ همیجور نشسته و میناله پسرم ایطوره عروسم گناه داره

من بچه مدرسه ای دارم بچه تازه از پوشک گرفته دارم شوهرم یه هفته میره شهر دیگه برا کار

از ۶صبح باید پاشم تا ۱ شب

بچمم ۳شالشه ولش نمیکنه هیجوره تا حد مرگ گریه میکنه اگه بخواد بره خونشون

میگه خونه شما من خواب نمیرم

از سردرد حال مرگم

وا خب مادرته اگه برا تو درد دل نکنه برا کی بکنه...

قدرش بدون بروز نیستش دلت تنگ میشه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی جامونو پهن میکنم هرچی میگم سردرد دارم بی اخلاقی میکنم باز میاد هرشب

حالا چیه مگه مادرته کاش مادر منم زنده بود میومد خونه ام 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

قدر این لحظات کسانی میدونن که مادرشون نیست

یا از مادرشون دورن مثل من که شهر دیگم

ولی توهم حق داری شب زود بخوابی بچه مدرسا ایی خودمم دارم از ۹ نیخوابن اگه دیر بخوابن صبح مکافاته. خودمم از ده موتورم خاموشه واقعا از ۶ صبح سرپام. حق داری ولی بهتره محترمانه برنامه ریزی کنی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

کشش ندارمداداشم وضعش خوبه این الکی میناله تازه شاسی بلند خریده

من نمی‌دونم ولی از کسایی که به هر دلیلی بی احترامی به مادر کنن خوشم نمیاد مادر مادره....قدرش بدون خیلیا حسرت دارن مادرشون دوباره زنده بشه و بیاد پیششون

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟