2777
2789
عنوان

ماشینمونو فروختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 42 پست
آها مرسی عزیزم

بعد دیگه خوبیش این بود متناسب با بودجه ماشین انتخابیتو برمیداشتی دیگه نیاز نبود حتما صفر باشه لیزینگی ها صفرن

آواکادو سایت🥑                                                            

ماهم قرار بود ماشین بفروشیم دیگه طلا رفت بالا فعلا فک نکنم بفروشیم ب شوهرم گفتم شده قرض کنه ولی ماشی ...

ماهم ماشین حالا آنچنانی نداشتیم یه۲۰۷بود بیشتر ترسمون این بود خونه قبلی به اسم پدرشوهرم بود حتما میبایست عوضش میکردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشترتوضیح میدی چطوریه کجاباید ثبت نام کنیم

شرکتهای خصوصی هم هست ولی سایپا و ایران‌خودرو مطمئن تره،، سودکمتر میگیرن و نرخ دولتیه،، 50 درصد تقریباً اول میگیرن،، و بعضی موارد سند دست شرکت میمونه تا پرداختت تموم بشه همون قسط های ماهانت،بعد تحویل سنده جانم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
شرکتهای خصوصی هم هست ولی سایپا و ایران‌خودرو مطمئن تره،، سودکمتر میگیرن و نرخ دولتیه،، 50 درصد تقریب ...

خبرداری الانم با این شرایط میدن یانه؟

چون الان اوضاع تولیدخودرو خوب نیست همش قرعه کشی وشرایط سخت 

باچهارصد نمیشه صفرخرید

اگه من بودم یه ماشینی که به صفر نزدیکتره میگرفتم کوییک یا همچین چیزی دو سال سه ساله

و پولمو بجای قسط طلا میخریدم بعدش سال دیگه یا هر موقع که ماشین اذیتش شروع شد میفروختم ماشین بهتر صفر میگرفتم 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
خبرداری الانم با این شرایط میدن یانه؟چون الان اوضاع تولیدخودرو خوب نیست همش قرعه کشی وشرایط سخت

آره جونم چون دولتیه همیشه هست،، مراجعه کنین به شعب‌ها راهنماییتون میکنن

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️