2777
2789
والا برادر شوهر و دوستم اتومات دارن راضین همسرم سوار شده بود میگفت خیلی خوبه سر بالایی هم امده بودند ...

یعنی جاده میرن صدای وحشتناکی نمیده ماشین میگن کوییک اتومات یاری نمیده جاده رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهند چطور خودمم بین اطلس سهند گیرم ؟ باهاش رانندگی کردی ؟

من با اطلس رانندگی کردم خیلی خوبه خیلی نرم و راحت بود برام 

خودشم خیلی راضیه 

آواکادو سایت🥑                                                            

والا برادر شوهر و دوستم اتومات دارن راضین همسرم سوار شده بود میگفت خیلی خوبه سر بالایی هم امده بودند ...

206 خرجش زیاده اونم مدل پایین همش باید تعمیرگاه باشم الانم نمیشه اعتماد کرد ماشین درب داغون تحویل ادم میدن من مدلی میخوام از 1400به بعد باشه

یعنی جاده میرن صدای وحشتناکی نمیده ماشین میگن کوییک اتومات یاری نمیده جاده رو

والا همسرم سوار شده بود میگفت بد نیست نسبت ب اسمش 

اما رو ۲۰۶ فکر کن 

دیروز اتفاقا یک اس دی تمیز دوستم گفت ۶۹۰ مال ۹۷ بود ۹۳ هزار تا کارکرد اما من اس دی نمیخوام

ب این نتیجه رسیدم اگر اشنا داشته باشی ۲۰۶ گزیته بعتریه نسبت ب کوییک و اینا

فعلا امضا ندارم
206 خرجش زیاده اونم مدل پایین همش باید تعمیرگاه باشم الانم نمیشه اعتماد کرد ماشین درب داغون تحویل اد ...

کوییک هم خرابی زیاد داره 

کلا ماشین های ایرانی خرابی زیاد داره مگه نو بخری 

فعلا امضا ندارم
کوییک هم خرابی زیاد داره کلا ماشین های ایرانی خرابی زیاد داره مگه نو بخری

من سال 96 یه پراید 89 خریدم یعنی تو این هشت یا 9 سال دستم بود زیر ده بار رفت تعمیر گاه اونم برای باطری یا شیشه بالابرش ... ادم خوبه شانس داشته باشه خدا کنه مثل این پرایدم یه ماشین خوب گیرم بیاد مثل تخم مرغ شانسی میمونن