2777
2789

پسره قهرمان ورزشی  در سطح جهانیه 

سی سالشه 

اقامت امریکا داره و دوتا کشور عربی هم رفت امد داره برا کار جزیات دقیقتر نمیدونم اما یکی از همین کشورا زندگی میکنه اما گفته در اینده ممکنه هم بیاد ایران برا زندگی بخاطر خانواده و فامیل  

قبل اشناییون ب واسطه گفته من شرایطم سخته صبح میزم تا عصر سرکار بقیه هم چون معروفم زیاد باهام عکس میگبرن طرفم نباید مشکل داشته باشه 

و گفته من اهل تفریح مهمانی دورهمی جمع کردن خانوادهام مهمانی زیاد میدم 

واسطه گفته اخلاقش خوب و خانواده دوسته 

من خودم ۲۸ سالمه 

دندون میخونم خارج کشور قصد دارم تخصص ادامه بدم بورسیه 

ازدواج هم دوس دارم اما ازدواج پر از ارامش عشق خوشبختی خیلی هم بی تجربم میشه بگید ازدواج با این ادما اینطور چ مزایا و معایبی داره ؟ من فعلا قبول کردم اشنا بشیم و گفتم با اینکه طرفداراش باش عکس بگیرن مشکل  ندارم اما با اینده اومدن ب ایران مشکل دارم من فقط دوس دارم ایران رفت امد کنم ...هرچی ک ب ذهنتون میزسه بم بگید راجب ازدواج با این ادم با این شرایط 

اینم بگم مربی بدنسازی و هیکل کاملا عضله ای تابحال پسر ایجور اطرافم نبوده اما از دور تو مجازی اینجور هیکلها دیدم خ سلیقم نیس اینا ک رگاشون هم بیرونه 

حتی گف من تغذیم هم متفاوته 

اما خب شرایط گرفتن خدمتکار هم هست

شرایط سختی داری 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به شخصه زندگی محبوبیت و معروفیت و نمی‌پسندم 

بیشتر آرامش و خوشبختی خیلی برام مهمه 

اما شما که میگی مشکلی با این قضیه نداری عالیه طرف مقابلتون از همه لحاظ 

و نظر من اینه برید پیش یه مشاور کاربلد 

اینجا هر انسانی با عقیده خودش پست میذاره 

حالا ممکنه ۱۳ سالش باشه 

یا ۳۰

ولی اکثرا بچه سالن 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

با یه دکتری دندونپزشکی جراحی چیزی ازدواج کن این برات آرامش نمیاره

آرامش توی شوهر دکتره؟ 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

با یه دکتری دندونپزشکی جراحی چیزی ازدواج کن این برات آرامش نمیاره

با قطعیت نظرمونو نگیم 

شاید استارتر با این آدم خوشبخت شد 

ولی با یه پزشک نه 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

با قطعیت نظرمونو نگیم شاید استارتر با این آدم خوشبخت شد ولی با یه پزشک نه

ببین دخترم استارتر خودش دندونپزشکه پس بهتره با کسی تو حیطه خودش ازدواج کنه که هم رو درک کنن چرا این آقا خوشبختش نمیکنه چون حاشیه زیاد داره داره میگه تغذیه اش متفاوته آیا استارتر وقتشو داره هر وعده براش غذای خاص آماده کنه ؟ آیا میتونه تحمل کنه هر دیقه باعاش عکس بندازن ؟ فک نکنم پس واضحه همه چی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن