2777
2789
فقط پول.. ب کسی هم ربطی نداره بیاد بگه پول خوشبختی نمیاره😤🗡معیار خودمه دوست دارم بگم پول😒

من یه خواستگار داشتم همه چی داشت اتفاقا زیادی هم داشت

منم خوشحال شدم که حاضر و اماده میرم تو زندگی

تو دوران اشنایی دیدم اوه کاش فقیر بود ولی یه ذره اخلاق داشت بی فرهنگ

ینی قیافه آخرش ؟

ن آخرش نیست چیزای دیگم مد نظرمه ولی خب اگه قیافه داشته باشه چیزایی ک بخوام رو نداشته باشه اصلا ازدواج نمیکنم

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعور اخلاق حالا که اینها را نداره خدا را شکر پول داره😜😅

عجیبه واقعا

اونایی که پول دارن انگار اخلاقشون زیاد خوب نیس

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️

اهل کار باشه ، خونه و ماشین داشته باشه ، مهربون ، با درک و شعور ، ارزشمو پایین نیاره ، خسیس نباشه ، بهم احترام بزاره ، اعتقاداتش خوب باشه ( خودم نماز و ... نمیخونم ولی اعتقاد دارم ) ، هیز و چشم چرون نباشه ، وفادار باشه ، لوس نباشه هی دم به دقیقه عاشقتم و دوستت دارم نگه ادم حالش بد شه ، تیپای لش نمیپسندم تیپش مردونه باشه پیراهن مردونه . خانواده ی با فرهنگ داشته باشه

من ازدواج کردم مادرم هستم همه ملاکا مد نظرم بود.منتهی پول نداشت ،پدرم تضمین کردن که جر بزه ی کار دا ...

من یه خواستگار دارم 

تا الان ملاک های منو داره ولی حقوقش ۱۸ تومنه

خونه و ماشین هم نداره

موندم چیکار کنم

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️